9 Şubat 2015 Pazartesi

Turizm Arenası 2015 Turizmcileri buluşturuyor....

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR






Bu yıl konu başlığımız “Turizm Barıştır – 100. Yılında Çanakkale” şeklindedir. Dünya Başkanımız Salih Çene ve Yönetim Kurulunun da katılacağı toplantımızda, Yabancı  katılımcılardan dolayı simültane tercüme de yapılacaktır. İçlerinde Çanakkale Savaşı’na müttefikler olarak katılan ülkelerden gelen ve ailelerinden bu savaşa katılmış ve Çanakkale hakkında ilgi ve bilgi sahibi olan kişiler de bulunmaktadır.
 Genel olarak “turizm ve barış” ilişkisini irdelemek istediğimiz bu yılki Arena’da, özelde Çanakkale Savaşı ve sonrasında kurulan dostluk köprülerinin bizlere kazandırdıkları üzerine konuşacağız. Bir anlamda, Çanakkale deneyiminin barışa nasıl dönüştüğünü ve kültürler arası diyaloga nasıl katkı sağladığı üzerinde durmak istiyoruz. Çanakkale’nin 100. yılı dolayısıyla tabii ki savaşın kendisini ve ifade ettiklerini konuşacağız ancak bu Arena’dan beklentimiz, biraz da savaştan barışa insanın yolculuğunu “turizm” özelinde düşünebilmek…

Skal üyelerinin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşecek ARENA Toplantımızda buluşmak dileğiyle , en içten saygılarımızı iletiyoruz.

Deniz Anapa Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyon Başkanı

http://www.turizminsesi.com/haber/turizm-arenasinda-turizm-trendleri-tartisil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder