11 Şubat 2015 Çarşamba

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu 10-12 Şubat 2015 tarihleri arasında,Abu Dabi’de...


HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu- ICVB
Yeni bir fuar organizasyonunda daha İstanbul'u temsil ediyor!

Önceki yıllarda GIBTM Fuarı adı ile düzenlenen fuar bu yıl yeni ismi ve formatı ile ilk kez ziyaretçileriyle buluşuyor. IBTMArabia ismiyle 10-12 Şubat 2015 tarihleri arasında,Abu Dabi’de bulunan The St. RegisSaadiyat Island Resort’dedüzenlenen fuarda,İstanbul’un yurtdışında tanıtılması konusunda etkin rol oynayan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu –ICVBde yerini alıyor.

Fuarda ICVB, özel olarak hazırlanan münferit standıyla İstanbul’u temsil ediyor. Önceden randevu sisteminin bulunduğu fuarda, davetli alıcılarla 3 gün boyunca yoğun olarak birebir görüşmeler gerçekleştirilecek ve toplantı ve insentif düzenleyicilerine İstanbul hakkında detaylı bilgiler verilecek. Tüm bunların yanı sıra katılımcılara tanıtım materyalleri vepromosyon ürünler hediye edilecek. Ayrıca ICVB, fuar süresince gerçekleştirilecek olan workshop, toplantı ve tüm etkinlikler ile yoğun bir takvim içinde İstanbul’un en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacak.



IBTM Arabia Fuarı; insentifdüzenlenyicilerinin %70katılım oranıyla büyük ilgi gösterdiği, %20 kurumsal toplantı organizatörleri, %10dernek ve birlik karar vericilerinin katılım sağladığı büyük bir buluşma noktası oluyor. Global iş mecraları için önemli iş fırsatları sunan fuarda %50 ile Ortadoğu başta olmak üzere, Amerika'dan %10, Afrika’dan %5 Avrupa ve Rusya'dan  %25, Asya Pasifik'ten ise %10 oranındadavetli alıcı katılıyor.

Dünya çapında 30’dan fazla ülkeden davetli alıcının katıldığı,İstanbul’un uluslararası arenadaki tanıtımı için büyük önem taşıyan veglobal iş mecraları için büyük bir buluşma noktası olan IBTM Arabia’ya, Ortadoğu ve Arap yarımadası başta olmak üzere tüm dünyadan büyük ölçekli bir katılım bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder