9 Şubat 2015 Pazartesi

Ayşen Laçinel’den ‘Sen Kimsin?’ kitabı raflarda yerini aldı.


HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



Ayşen Laçinel’den
‘Sen Kimsin?’ kitabı üzerine söyleşi

AL Danışmanlık Genel Müdürü, Marka Yönetimi ve İnsan Kaynakları Danışmanı Ayşen Laçinel, kişisel gelişim ve farkındalık üzerine yazdığı ‘Sen Kimsin?’ kitabıyla ilgili söyleşiye katıldı. Step Kitap Kulübü tarafından, 7 Şubat tarihinde, Fenerbahçe Atölyem İZ’de düzenlenen organizasyona aralarında eğitim dünyasından Gülseren Yayla, iş dünyasından Yasemin Parlak’ın bulunduğu yoğun katılım gerçekleşti ve söyleşinin ardından Ayşen Laçinel, katılımcılara kitabını imzaladı.

Kariyer yapan ve iddialı hedefleri olanlar; iş ve meslek seçiminde yol ayrımında kalıp yeni seçimler arifesinde bulunanlar; ‘kendimi daha iyi nasıl ifade edebilirim’ sorusunu kendine soranlar; ‘neden yanlış anlaşılıyorum' diyenler; hayatını yeniden kurgulamak ve yeni başlangıç yapmak isteyenler için ‘Sen Kimsin?’ harika bir yolculuktur.



Ayşen Laçinel; eğitmenlik, danışmanlık ve yaşam koçluğu deneyimleri ile okurlarına,
yaşam yolculuklarında liderlik edip, yol arkadaşlığı yapmaktadır. Bu kitap ile her okur; kendisini, yeteneğini ve gücünü çok daha net görerek, kendini tanıyacak, kendini bilecek ve yaşamın değerini fark edip, başarı ve mutluluğu yakalayacaktır.

Okurun kendisiyle buluşması, kendisini fark etmesi ve doğru hedefi belirlemesini sağlayacak,
keyifli ve yararlı bir çalışma olan ‘Sen Kimsin?’, kitapçılardaki raflarda yerini aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder