18 Mart 2015 Çarşamba

Coral Travel “Starway World Best Hotels” ile dünyanın en iyi 100 otelini ödüllendirdi..



HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




Coral Travel “Starway World Best Hotels” ile dünyanın en iyi 100 otelini ödüllendirdi
Coral Travel tarafından düzenlenen üçüncü Starway World Best Hotels ödül töreni 17 Mart’ta Moskova’da gerçekleşti. Starway World Best Hotel ödülleri, Coral Travel'ın 2014 yılında, 28 ülkede, 60’a yakın destinasyonda çalışmakta olduğu 5 binin üzerinde otel arasından dereceye giren 100 en iyi otele takdim edildi.
Moskova Lotte Otel'de gerçekleşen törene, otel temsilcileri, büyükelçilikler, ulusal turizm ofisleri, hava yolları şirketleri, Coral Travel'ın en iyi acenteleri, Türkiye’den ve Rusya’dan gazeteciler ve OTI Holding Şirketler Grubu'nun farklı ülkelerden gelen yöneticilerini kapsayan üç yüzün üzerinde misafir katıldı.
Starway World Best Hotels ödüllerinin hak edenleri, Coral Travel’ın geçtiğimiz yıl hizmet verdiği turistlerin otelleri anket yöntemi ile değerlendirmesi ile belirlendi. Ankete, Coral Travel’ın 2014 yılında hizmet verdiği 2 milyon 900 bin turist arasından %20'nin üzerinde katılım gerçekleşti. Her aileden bir kişi olmak üzere toplamda 274.953 kişi anket ile değerlendirmelerde bulundu. Coral Travel'ın Rus misafirleri dışında Ukrayna, BDT ülkeleri, Gürcistan, Polonya, Türkiye ve Balkan ülkelerinden gelen misafirleri de bu anket ile değerlendirmelerde bulundular.
Otellerin yıldız sayısından bağımsız olarak yapılan ankette, otellerin hizmet performansları, çalışanları, yiyecek ve içecekleri, genel alanlar, odalar ve restoranların temizliği, çocuklar için sunulan hizmetleri, bahçe ve havuzlar ile animasyon ve spor imkanları değerlendirildi. Her bir cevap için belirli bir puan verilerek toplam puanlar hesaplandı.


2014 anketleri sonucunda, Coral Travel'ın çalıştığı 5 binin üzerinde otelden dereceye giren en iyi oteller: Birinci sırada GLORIA GOLF RESORT Belek (Türkiye), ikinci sırada Girit'teki PILOT BEACH (Yunanistan) ve üçüncü sırada Alanya'daki DELPHIN DELUXE RESORT (Türkiye) olarak belirlendi. Listeye giren ilk 10 otelin 8 tanesi Türkiye’den olurken, Starway World Best Hotels listesinde toplamda Türkiye'den 53, Mısır'dan 13, Tayland'dan 10, Dominik Cumhuriyeti'nden 6, Yunanistan ve Bulgaristan'da, 3'er, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri, Hindistan, Endonezya ve Maldivler'den 2'şer, İspanya ve Vietnam'dan birer otel yer alıyor.
Değerlendirmede ilk ona giren otellere özel Starway ödül heykelciği ve diğer otellere sertifikaları Coral Travel Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yurt tarafından takdim edildi. İlk kez Ekim 2013'te Türkiye'de Coral Travel'ın en iyi acentelerine takdim edilen ödül, deniz dalgası üzerinde yükselen Coral Travel logosunu sembolize ediyor.

Gerçekleşen gala yemeğinde, ‘Starway World Best Hotels’ ödüleriyle ilgili açıklamalarda bulunan
OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yurt ; "Misafirlerimize yönelik hizmetlerimizin sürekli iyileştirilmesine büyük özen gösteriyoruz. Bu yönde, 13 yıldır misafir anketleri gerçekleştiriyor ve analizlerini yapıyoruz. Bunun, birlikte çalıştığımız otellerin de kalitesine katkı sağladığına inanıyoruz. Misafirlerimiz, ödedikleri bedele karşılık aldıkları hizmetin iyi ve kötü taraflarını belirterek gerçek bir değerlendirme yapıyorlar. Bu sene de ödüllendirilen en iyi oteller misafirlerimiz tarafından seçildi. Bu otellere olan talebin ve Starway ile ilgili bilgilerin yer aldığı internet sayfalarına ziyaretin arttığını görüyoruz. Misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak en önemli hedefimiz olduğundan, önümüzdeki yılda önerilerimiz ilk olarak bu oteller üzerinden olacaktır" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder