18 Mart 2015 Çarşamba

Ulusal Down Sendromu Derneğinden DOĞA’YA +1 DEĞER

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR





DOĞA’YA +1 DEĞER 
Ulusal Down Sendromu Derneği, 21 Mart Dünya Down Sendromu Gününüzde, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Korusu projesi hayata geçiriyor.

Birleşmiş Milletler kararıyla 2011 yılından beri her yıl 21 Mart’ta kutlanan ve bizler için büyük bir anlam taşıyan Dünya Down Sendromu farkındalık Gününde, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle, yeşili gittikçe yok olan doğaya dikeceğimiz fidanlar ile katkıda bulunmak ve Down Sendromlu bireylerin farkı olan +1 kromozomu vurgulamak amacıyla 1047 fidandan oluşacak 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Korusu’nu oluşturmaya karar verdik. 
Down Sendromlu bireyler, aileler ve dostlarının katılımıyla İzmir Urla Kadıovacık’ta 21 Mart Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek olan etkinlik, Down Sendromlu bireyler adına farkındalık yaratmayı ve sahip olduğumuz doğal değerlere katkı sağlamayı amaçlıyor. Etkinliğimizi doğaya ve Down Sendromlu bireylere destek olmak için #dogayabirarmagan sloganıyla duyuruyoruz. 
21 Mart Down Sendromu Korusu’na katkıda bulunmak için www.ulusaldown.com adresinden ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder