9 Mart 2015 Pazartesi

Elancyl Activ Massage Minceur ile hamam ve masaj keyfi...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




Elancyl’den Ayasofya Hürrem Sultan Hamamında yaratıcı ve keyifli bir etkinlik

Elancyl Activ Massage Minceur ile hamam ve masaj keyfi

 Elancyl Activ’ Massage Minceur lansmanı geçtiğimiz günlerde Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı’nda yapıldı.

 Selülitle mücadelenin en güçlü markaları arasında yer alan Elancyl 40 yılı aşkın süredir pek çok kadının sahip olmayı arzuladığı vücuda kavuşmalarını sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Elancyl’in vücudun doğal incelme biyoritmine uygun olarak geliştirdiği yeni ürünü Elancyl Activ’ Massage Minceur, lansmanı 3 Mart Salı günü Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı’nda yapıldı.


 Basına özel gerçekleştirilen etkinliğe Pierre Fabre Dermokozmetik Pazarlama Direktörü Magali Eclache, Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil’in yanı sıra Pierre Fabre Dermokozmetik ürün müdürleri ve güzellik uzmanları da katıldı.

 Pierre Fabre Dermokozmetik firmasının halkla ilişkiler ajansı NB İletişim’in “İş sonrası hamam sefası” konsepti ile gerçekleştirdiği, Osmanlı şerbeti ve lokum ikramıyla başlayan etkinlik, selülitin sebepleri ve selülitten kurtulmada etkili çözüm başlıklı sunumla başladı.
 Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil yeni ürünü Activ Massage Kiti’nin içeriğinden ve fizyoterapistlerce geliştirilen masaj tekniğinin 2’li etkisinden bahsederek  “Elancyl Activ Massage en inatçı selülitlere karşı bile etkili iyileşme sağlıyor. Özel bileşenleriyle yağ yakımını hızlandırır ve yeni yağ oluşumunu önler. İçeriğinde yer alan kafein özleri ile inceltici, sarmaşık özleri ile ödem attırıcı ve esneklik kazandırıcı, Pilosella ile de yağ yakıcı özelliğe sahiptir. Kadınlar üzerinde yapılan araştırmada 28 günlük uygulama sonucu %94 memnuniyet aldık. Elancyl markasının 45 sene önce geliştirdiği bir tekniği Activ Massage Minceur’un özel masaj başlığı sayesinde evde kendiniz yapabiliyorsunuz” diyerek doğru masaj tekniğinin nasıl olması gerektiğini anlatan videoyu davetlilerle paylaştı.
  Sunumun ardından hamamın sıcaklık bölümüne geçen davetlilere geleneksel kese uygulaması, Elancyl’ ürünlerinin cezbedici sarmaşık kokularıyla köpük masajı ve fizyoterapistlerce gerçekleştirilen baş ve boyun masajı uygulandı. “Yorgunluğunuz Köpük Olsun” temasıyla organize edilen lansman için Hürrem Sultan Hamamı’na gelen davetliler yorucu bir iş gününün ardından keyifli ve rahatlamış olarak ayrıldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder