22 Mart 2015 Pazar

Coral Travel’dan Paskalya Bayramı’nda çok özel turlar…

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR






Coral Travel’dan Paskalya Bayramı’nda çok özel turlar…
Hristiyan dünyasının Noel’den sonraki en önemli günü olarak kabul edilen  Paskalya Bayramı’nda, Coral Travel’ın hazırladığı fırsat niteliğindeki turlar tatil severleri bekliyor.

Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel Türkiye, Paskalya Bayramı’na özel hazırladığı Atina&Saronic, Napoli-Amalfi kıyıları ve Büyük İspanya turları ile gezi severlere unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

Özellikle Yunan, İtalyan ve İspanyollar’ın, İsa’nın yeniden dirilişinin kutlandığı 4 günlük bayram tatili için Türkiye’yi tercih ettiğini ve bu dönemde Türkiye’ye gelen uçak sayısında büyük artış yaşandığını belirten Coral Travel Türkiye Genel Müdür Vekili Mehmet Kamçı        “Dönüş uçuşlarının boş kalmaması için daha uygun fiyatlarla sunulması, bize hesaplı turlar organize etme şansı veriyor. İndirimli uçak biletleri tur fiyatlandırmamıza yansıyor. Kış mevsiminin soğuğu ve karanlık günlerinden sonra, Mart ayı sonundan Nisan sonuna kadar olan Paskalya dönemi, fırsat niteliğindeki fiyatlarımızla tatilcilerden yoğun ilgi görüyor” dedi.

Paskalya’da Atina&Saronic adaları 369 Euro’dan başlayan fiyatlarla
10 Nisan İstanbul çıkışlı 3 gece 4 gün süren Atina&Saronic adaları turu ile Yunanistan’ın görkemli mirasına şahitlik eden baş yapıtları Atina’da ziyaret etme fırsatı yakalayacak olan misafirler, mini cruise seyahati ile Saronic körfezinde bulunan Ege’nin eşsiz güzellikteki şirin adaları Hydra, Poros ve Egina’yı  da gezme şansı bulacak. Akşam arzu eden misafirlerin katılımıyla gerçekleşecek yemekli “taverna turu”nda ise misafirler geleneksel Yunan lezzetlerinin tadına varacak.


Napoli-Amalfi kıyıları 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla
3 Nisan İstanbul çıkışlı 3 gece 4 gün süren Napoli-Amalfi kıyıları turu, Pizza’nın anavatanı Napoli’ye yapılan ziyaret ile başlıyor. Akdeniz’in bu şirin liman kentinin Unesco Dünya Mirası Listesi’nde bulunan şehir merkezindeki Pozilipo, Mergellina, Plebiscito Meydanı, Trieste Tirentino Meydanı ve Toledo Caddesi, bu turda Coral Travel Türkiye misafirlerinin ilk uğrak noktası olacak. Napoli’nin güneyinde bulunan Amalfi kasabası ise deniz kıyısında yüksek tepeler üzerine kurulu rengarenk evleri ile fotoğraf çekmeyi sevenler için göz alıcı manzaralar sunuyor. Positano ve Ravello kasabaları, Amalfi kıyılarında görülmesi tavsiye edilen diğer şirin bölgeler olarak ön plana çıkıyor. Pompei ise patlayan yanardağı Vezüv ve patlama sonrasında taşlaşmış insan bedenlerinin sergilendiği müzeleri ile bir başka cazibe noktası olarak görülüyor. Buraya gitmeden “Pompei’nin Sonu” belgeseli mutlaka izlenmeli.


Büyük İspanya turu 549 Euro’dan başlayan fiyatlarla

28 Mart İstanbul çıkışlı 7 gece 8 gün süren Büyük İspanya turu, güreşleri, Flamenko dansları ve renkli gece yaşamı ile cazibe merkezi olan tarihi başkent Madrid’de Puerto del Sol, Plaza Mayor, Gran Via, Plaza de Espagna, Kraliyet Sarayı, Puerto De Alcala görülecek yerler arasında. Endülüs bölgesinde bulunan Cordoba şehrinde yapımına 8.yy.'da başlanan ve 10.yy.'da bitirilen Batı İslam sanatının en güzel örneklerinden biri olan dünyanın üçüncü büyük camisi Cordoba Camii (Mezquita), Musevi Mahallesi ve Plaza Mayor ; Sevilla’da  İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı ile ünlü Maria Luisa Parkı, Santa Cruz Meydanı ; ve yine aynı bölgede bulunan Granada’da Elhamra Sarayı, Grand Via, La Rambla Meydanı, Belediye Meydanı ile Emevi ve Abbasi döneminden kalma eserler ziyaret edilecek yerler arasında bulunuyor.
Valencia’da Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi ,15. yy’da takasla alışveriş yapılan Lonja Market, Arena, Belediye meydanı ve eski market alanı ile Barcelona’da La Sagrada Familia Kilisesi, Endülüs Arenası, Cristof Colomb Heykeli ,Montjuic Tepesi, Kraliyet Sarayı, Olimpic Liman, İspanya ve Catalunya Meydanı ve La Ramblas Caddesi  de bu tur kapsamında Coral Travel misafirlerinin görebileceği yerler arasında bulunuyor.

Coral Travel &ODEON Tours’dan 100 TL'lik alışverişe 300 mil bonus
TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programıMiles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri seyahatlerinde 100 TL harcama karşılığı 300 bonus mil kazanıyor.


Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel&ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder