14 Aralık 2014 Pazar

“75 Yaşımın Şükrü” kitabının tanıtım toplantısı Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel’de Yapıldı



HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR   





AV. MUSTAFA KURAN, “75 YAŞIMIN ŞÜKRÜ” İSİMLİ SON KİTABINI CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE’DE TANITTI


Tüm Hukukçular Birliği Başkanı Av. Mustafa Kuran, Türkiye’nin son dönemde yaşadığı siyasi durumu hukukçu kimliği ile irdelediği, yeni anayasa ve barış süreci ilgili ayrıntılara yer verdiği “75 Yaşımın Şükrü” isimli son kitabını Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel’de düzenlenen basın toplantısı ile duyurdu.


Av. Mustafa Kuran, 75 yıllık hayat tecrübesi ve 46 yıllık mesleki deneyimlerini aktardığı, güncel siyasete, yeni anayasa hazırlıklarına ve devam eden barış sürecine ilişkin görüşlerine yer verdiği “75 Yaşımın Şükrü” isimli 4.kitabını Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel’de gerçekleşen basın toplantısı ile tanıttı.

Birçok vakıf, dernek ve partide başkanlık görevlerinde bulunmuş Av. Kuran’ı “75 Yaşımın Şükrü” kitabının tanıtım toplantısında, siyaset dünyasından pek çok isim de yalnız bırakmadı. Toplantıya Kuran’ın kitabının önsözünde imzası bulunan ve yaptığı konuşmada Kuran’ın kitabında yer verdiği çözüm sürecine ilişkin fikirlerini paylaşan Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın yanı sıra Ak Parti Mardin Eski Milletvekili Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nabati ile Tüm Hukukçular Birliği’nin üyeleri katıldı.







Avukat Mustafa Kuran Kimdir?

1938 yılında Şanlıurfa-Viranşehir’de doğan Mustafa Kuran, İstanbul Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuş ve 46 yıldır avukatlık mesleğini yürütmektedir. Çeşitli dernek, vakıf ve partilere başkanlık etmiş, çok sayıda makale yazmış ve konferanslar vermiştir. Televizyon programları da yapan Av. Kuran’ın 4 kitabı bulunmaktadır. 2001’de basılan “Bir Avukatın Gül Bahçesi” isimli kitabı, genç hukukçu ve politikacıların el kitabı niteliğinde olmuştur. 2004’te “ Beklenen Başkan” isimli kitabı yayınlanmış ve kitap genç hukukçulara ve avukatlara ithaf edilmiştir. 2010’da ise başarının-pozitif enerjinin insanların nasıl mutluluğuna sebep olduğuna dair “Bir Avukatın Sevgi Dünyası” isimli kitabını yazmıştır. Son kitabı ise 2014 yılında “75 Yaşımın Şükrü”dür. Almanca Arapça bilen, evli ve 3 çocuk sahibi olan Kuran, halen Tüm Hukukçular Birliği Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder