11 Aralık 2014 Perşembe

YENİ YILDA İSTANBUL’UN YILDIZI; MARTI ISTANBUL HOTEL

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR





Geleneksel motifleri çağdaş sanatla buluşturduğu benzersiz tasarımı ile göz dolduran Martı Istanbul Hotel;  şehrin tam kalbinde, büyülü bir atmosferde yeni yıla “Merhaba” demek isteyen konukları için özel fırsatlar sunuyor.

İstanbul’un yeni buluşma noktası Martı Istanbul Hotel, konuklarına eğlence ve gurme lezzetlerle birleştirilmiş; konforu, keyfi ve huzuru hissedecekleri özel bir yılbaşı gecesi sunuyor. Yılbaşı yemeği, konaklama, yeni yıl brunch’ı ve Martı Wellness’ta Bali mesajını kapsayan özel yeni yıl paketleri sunan Martı Istanbul Hotel, Christmas akşamı ise Quad Restaurant & Bar’da zengin açık büfe ve limitsiz yerli içkiden oluşan leziz bir akşam yemeği fırsatı sunuyor.


Yılbaşı Gecesi Eğlencenin Adresi; Martı Istanbul Hotel

Yetmişli yılların ünlü pop şarkıcılarının aranjörü, “eski dostlar” grubunun kurucusu, “pop-gırgıriye” gibi birçok albümün prodüktör ve yorumcusu Hurşit Yenigün ile kendisi gibi müzisyen olan kızı Dicle Yenigün yılbaşı gecesi Martı Istanbul Hotel’de konuklara nostaljik ve keyifli dakikalar yaşatacak. Yılların “Baba-kız” ikilisi; özellikle nostaljik batı müziği ve Türkçe aranjmandan pop-fasıla uzanan yelpazede, dans, show, eğlence ile yılbaşı gecesinin coşkusunu zirveye taşıyacak.


İstanbul Balo Salonu’nda gerçekleşecek olan gala yemeği ve Hurşid - Dicle Yenigün sahnesiyle yeni yılı Martı Istanbul Hotel’in eşsiz atmosferinde karşılamak kişi başı 450 TL.

Yılbaşında Konaklama Seçenekli Paketler Cezbediyor

Yılbaşını eğlence ve mutlulukla karşıladıktan sonra yeni yılın ilk sabahında Martı Istanbul Hotel’in huzur dolu odalarında uyanmak isteyen konukları, uygun fiyatlı konaklama seçenekleri bekliyor. Özel olarak dizayn edilmiş mobilya ve kumaşlardan oluşan, mor ve mavi renklerde tasarımlara sahip, Türk tarzı ince dokunuşların bulunduğu lüks superior odalarda konaklama ve zengin bir brunchla güne başlama ücreti; iki kişi için 399 eurodan başlıyor.

Bu hizmetlerin yanında Martı Istanbul Hotel’in 11. katında yer alan 360 derece İstanbul manzaralı tek SPA olan Martı Wellness’da uluslar arası eğitimli terapistler tarafından yapılan bir saatlik Bali masajıyla rahatlamak ve yeni yılın ilk gününü huzur ve enerji dolu karşılamak ise iki kişi için 499 eurodan başlıyor.

Mixo’da Yeni Yıl…

Aralık sonunda otel giriş katında, kışlık versiyonuyla kapılarını açacak olan Mixo; yeni yılı yepyeni haliyle karşılamaya hazırlanıyor. Mixo; Akdeniz ağırlıklı dünya mutfağı ve haftanın iki günü canlı müzik, üç günü de ünlü Dj konuklarla partiler düzenleyeceği Mixo Sahne’yle, eğlence ve yeme-içme hayatına yeni bir soluk getirecek. Ümit Akgün işletmeciliğindeki Mixo’da canlı müzik ardından Dj performansı ve Şef Burak Fındık’ın birbirinden lezzetli yemekleri ve limitsiz yerli içkiden oluşan zengin yeni yıl menüsüyle yeni yılı eğlence ve lezzet dolu karşılamak kişi başı 249 TL.

 Quad Restaurant & Bar’da Zengin Christmas Menüsü

Martı Istanbul Hotel, Christmas akşamı için hazırladığı birbirinden lezzetli menülerle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Türk motifleriyle süslenmiş etkileyici bir tente ve altında lounge tarzı oturma alanlarıyla göze çarpan Quad Restaurant & Bar’da, lezzet dolu açık büfe ve limitsiz yerli içkiyle Christmas akşamını geçirmek kişi başı 125 TL.

Martı Istanbul Hotel Hakkında:
Alışveriş, kültür ve iş hayatının kalbi olarak nitelendirilen, aynı zamanda eğlenceli ve hareketli gece yaşantısının da merkezi olan Taksim'de yer alan Martı Istanbul Hotel, tarihi zenginliklerine yakınlığının yanı sıra, eşsiz Boğaziçi kıyılarına da kolay ve kısa ulaşım mesafesinde. Zarafet ve şıklığın adresi Martı Istanbul Hotel 11 kata yayılmış 31’i süit olmak üzere 270 odadan oluşuyor. Her biri gün ışığı alan toplantı salonları, uluslararası lezzetleri yerel tatlarla harmanlayan mutfağı, tarifsiz bir İstanbul manzarasına hakim terası, rahatlatıcı SPA’sı ve fitness alanları ile konuklarına benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Dünya çapında yalnızca 82 otelin sahip olduğu International Five Star Diamond ödülüne sahip olan Martı Istanbul Hotel, CATHIC 2013 ödülü ile de çevredeki en iyi şehir oteli unvanına sahip.  Dünyaca ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan ve modern mimarisi içinde Selçuklu’dan ve Osmanlı’dan geleneksel motifleri taşıyan Martı Istanbul Hotel, dekorasyonunda ünlü sanatçıların eserlerine yer veriyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder