28 Aralık 2014 Pazar

İSTANBUL COFFEE FESTIVAL” Yoğun İlgiyle karşılandı..


HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR





DSM Group tarafından bu yıl ilk kez organize edilen ve Paşabahçe’nin katkılarıyla hayata geçen İstanbul Coffee Festival beklenenin üzerinde ilgi görüyor. İlk günden beri ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan festivalde üçüncü gün kapıda uzun kuyruklar oluştu. Konuyla ilgili olarak DSM Group Başkanı Alper Sesli; “İstanbul Coffee Festival yoğun ilgi gördü ve bu ilgi nedeniyle bütün biletler öğlen saatlerinden itibaren tükenmiş durumda. Öncelikle İstanbul’a çok teşekkür ediyoruz.



 İlk kez hayata geçen festivalimize ilgi bekliyorduk ama bu kadar yoğun bir ilgi beklemiyorduk. Galata Rum Okulu tarihi bir bina, o yüzden kullanım alanımız kısıtlı. Elimizdeki her şey şu an tükenmiş durumda. Bugün 6 bin kişinin üzerinde ziyaretçimiz var. ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE AVRUPA’NIN EN BÜYÜK 2. FESTİVALİ OLMUŞ DURUMDA İSTANBUL COFFEE FESTİVAL!” dedi.
İlki bu yıl düzenlenen İstanbul Coffee Festival, Galata Rum Okulu’nda şehrin önde gelen nitelikli kahve dükkanları, özel kahve ve yiyecek - içecek markalarını ve kahve makinesi üreticileriyle birlikte sanatın çeşitli dallarını da ziyaretçilerle buluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder