9 Eylül 2015 Çarşamba

Kurban Bayramı Sevinci Anı Tur’da!

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR





Kurban Bayramı Sevinci Anı Tur’da!
2015 Kurban Bayramı tatili kısa da olsa birbirinden özel turlar ile hem ruhunuzu dinlendirip hem de yeni yerler keşfedebilirsiniz. Anı Tur’un kurban bayramına özel yurtdışı turları ve kültür turları en iyi fiyat garantisiyle keyif dolu bir tatil imkânı sunuyor.
Yaklaşan Kurban Bayramı ile beraber tüm aile bireyleri bir araya geliyor. Sevdiklerinizle beraber keyifli bir bayram tatili geçirmeniz için Anı Tur’un sizler için özel olarak hazırladığı çocuk dostu otelleri biçilmiş bir kaftan.
Kurban Bayramı tatilini hayallerinizdeki tatil ile unutulmaz kılmak için yapmanız gereken Anı Tur’un Kurban Bayramı turlarını incelemek olacak.
Keşfetmekten hoşlandığınız ya da tatilinizi geçirmek istediğiniz özelliklere göre seçim yapabilirsiniz. Kapadokya’nın doğal güzellikleri olan Peribacaları, Karadeniz’in huzur veren yeşili, Ege-Akdeniz’in mükemmel denizi, Pamukkale’nin yine doğal güzelliği olan travertenleri sizleri beklemektedir.
Yurt dışında yeni anılara yer açarak farklı kültürlere ve tarihlere tanıklık edebilirsiniz. Mavinin ve yeşilin büyüsünde tarih ve kültürü iliklerinize kadar hissedebileceğiniz dört bir yanı nehirlerle çevrili olan Belgrad turunda eğlenceli bir serüvene katılabilirsiniz. Kurban bayramına özel İtalya Turları, Amsterdam Turları, Benelüks turları, İsviçre turları, İspanya Turları, Saraybosna ve Berlin turları ile dünyayı dolaşarak yeni şehirler keşfedip yeni tatlar ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.
Kurban bayramı tatil rezervasyonunuzu vakit kaybetmeden yaptırarak indirimli ve uygun konaklama fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Anı Tur ayrıcalıkları ile Kurban bayramı tatilinize unutulmaz anılar ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder