27 Nisan 2023 Perşembe

Eskişehir’in genç ruhu “Smart by Dedeman” ile buluşuyor

 

HABER-TALİN ŞİRİNPINAR



“Smart by Dedeman” markasının ilk oteli Eskişehir’de açıldı.

YENİ ÇAĞIN GEZGİNLERİNE YENİ NESİLKONAKLAMA DENEYİMİ:“SMART BY DEDEMAN”

Değişen misafir eğilimlerini yakından takip ederek, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini henüz talep oluşmadan hizmet olarak sunan Dedeman; yeni çağın gezginleri için tasarladığı “Smart by Dedeman” markası ile üst düzey konforu, akıllı yaşama yönelik tasarımlarla birleştirdi. 

Dedeman Hotels& Resorts International; “yeni nesil bir konaklama deneyimi” olarak konumlandırdığı “Smart by Dedeman” markasının ilk otelini Eskişehir’de hizmete açtı. Teknolojik ve modern altyapısıyla özellikle gençlere, onlar gibi düşünen “akıllı bir yaşam” sunan, akıllı sistemlerin estetik bir mimariyle buluştuğu Smart by Dedeman Eskişehir, şehrin temposuna yeni bir soluk katacak.

Smart by Dedeman Eskişehir, Dedeman’ın Park Dedeman Eskişehir ile birlikte şehirdeki ikinci oteli olacak.

Eskişehir’in genç ruhu “Smart by Dedeman” ile buluşuyor

Modern yapısı, kültürel ve sanatsal dokusuyla her noktasında gençliğin ruhunu taşıyan il merkezinde bulunan Smart by Dedeman Eskişehir; şehrin adeta simgesi olarak anılan Porsuk Çayı’nın yanında, üniversiteye, eğlence ve en popüler kültür noktalarına kolaylıkla ulaşılabilecek bir lokasyonda, tren istasyonuna yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels& Resorts International ile İstanbul Pera Turizm arasında yapılan franchise anlaşmasıyla 17 Nisan 2023 tarihinde kapılarını açan otel,yerli ve yabancı konuklarına hayatın dinamizmine uygun bir yaşam tarzı sunuyor.

Hayatı daha keyifli hale getiren, beklentilerin ötesinde bir konaklama deneyimi

Misafirperverliğin yeni nesil bir vizyonla yeniden tanımlandığı Smart by DedemanEskişehir, 9 farklı oda tipinde toplam 74 odası ile yüksek standartlarda rahatlık ve temizlik sunarken, milenyum gezginlerine kendilerini ait hissedecekleri bir alan sağlıyor.

Özellikle gençlerin beklentilerini önceliklendiren Smart by Dedeman Eskişehir’in;sosyalleşmek,toplantı yapmak, kitap okumak, oyun oynamak gibi farklı amaçlar için klasik otelcilik anlayışının uzağında tasarlanan lobisi, misafirlerine evlerindeymiş gibi hareket edebilecekleri modern ve işlevsel bir yaşam alanı sunuyor.

Smart by Dedeman Eskişehir, aynı zamanda estetik bir mimariyle teknolojinin aynı karede buluşabileceğini ispatlayarak; kablosuz şarj üniteleri, yüksek hızda internet erişimi, varlık sensörü, iklimlendirme, ışıklandırma, aydınlatma-klima yönetimi için yatak başında Touch Panel, bluetooth ile açılan kapılar gibi pek çok oda içi teknolojik uygulamayı bir arada sunuyor.

Smart by Dedeman Eskişehir’in yatırımcısı İstanbul Pera Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ender Haberdar, “Smart by Dedeman” markasının ilk otelinin Eskişehir’de açılmasının heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Dedeman gibi köklü bir markanın adıyla özdeşleşmiş kalitesini ve insan odaklı hizmet yaklaşımını yeni bir konseptle Eskişehir’e taşıyoruz. Şehrimiz, kültürel, doğal ve sosyal dokusuyla Türkiye’nin en özel lokasyonlarından biri. İstanbul ve Ankara gibi metropollere yakınlığı ve kolay ulaşım olanakları sayesinde de hem yerli hem de yabancı gezginlerin uğrak noktası.Smart by Dedeman Eskişehir, üniversite şehri olarak anılan Eskişehir’in taşıdığı gençlik enerjisinin de bir yansıması olacak” dedi.

“Smart by Dedeman Eskişehir ile bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Smart by Dedeman Eskişehir hakkında bilgi veren Dedeman Hotels& Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman,“Yarım asırlık Dedeman tecrübesi, güvencesi ve kalitesiyle büyüme yolculuğumuzu sürdürürken Smart by Dedeman markamızla bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yüzyılla birlikte sürekli bir evrim içerisinde olan teknolojik gelişmeler, değişen misafir beklentileri, farklı ürün ve hizmetler üretmemiz için bizlere ilham oluyor.Smart by Dedeman da günümüz ‘milenyum gezginleri’nin eğilimlerine göre şekillenen bir konsept. İş ve eğlence amaçlı seyahat eden bu grup, her şeyi internet üzerinden yapıyor. DNA’larında her konuyu dijital ortamda çözümleme eğilimi olan ve diğer segmentlere göre daha fazla seyahat eden bir misafir profili... Bu sebeple, yeni nesil yüksek standartlarla üst düzey kalite ve konfor sunan, aynı zamanda da ekonomik bir konsept geliştirdik”şeklinde konuştu.

Yeni dünya gezginlerini; tüm Dedeman otellerinde olduğu gibi, çevreye duyarlılık, kapsamlı erişebilirlik ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle tasarladıkları Smart by Dedeman konseptini deneyimlemeye davet eden Banu Dedeman, verilen hizmetle bu neslin ve gelecek neslin ihtiyaçları arasında denge sağlamayı hedeflediklerini ve yüzü geleceğe bakan bir yaşam tarzı sunduklarını ifade etti. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder