14 Nisan 2023 Cuma

Portekiz’in ironik markası ‘NATA LISBOA’ artık İstanbul’da!




Portekiz’in ironik markası ‘NATA LISBOA’  artık İstanbul’da!

Portekiz’in ünlü Coffee Shop Zinciri NATA LISBOA’nın Türkiye'deki ilk şubesi İstanbul’un en iyi konumlarından, şehrin kalbi Galata‘da açıldı.

İlk kez Portekiz’de açılan ve ülkenin ikonik markası halini alarak tüm dünyada ünlenen NATA LISBOA kısa bir süre önce İstanbul’da da kapılarını açtı. Şehrin kalbi Galata’da misafirlerini ağırlayan NATA LISBOA, mekanın orijinal dokusunu ve lezzetlerini birebir yansıtmasıyla misafirlerinden tam not almayı başardı.

İngiltere, Abu Dhabi, Avusturya, İngiltere ve İspanya’dan sonra İstanbul’da da açılan konsept mekanın özelliği, sadece Portekiz’e özgü olan Pastel de Nata’ları değil, 6 farklı çeşit daha Portekiz tatlısını, Empadaları, Çorbaları ve ekşi mayalı mustik ekmeklerini dahi el değmeden Portekiz’den getiriyor olması.



Galata kulesinin büyülü atmosferinde günün her saatinde kendine has menüleriyle, Portekiz’den gelen çayları, kahveleri ile farklı bir deneyimin kapılarını açmış olacaksınız. Portekiz’e özgü dekor ve renkler, Nata’yı yerken Portekiz’de olduğunuz hissini yaşatıyor. Mekan ise kendine has tasarımıyla bambaşka bir deneyim sunuyor.

Mekanın keşfe açık menüsünün öne çıkan lezzetleri arasındaysa; enfes salatalar, Lizbon usulü sandviçler, Tuzlu Portekiz atıştırmalıkları ve en önemlisi orijinal formülüyle Portekiz’de üretilen ve burada sadece pişirilen Pastel de Nata başı çekiyor. Enfes bir Portekiz Mutfağı deneyimi için yolunuzu mutlaka Galata’ya düşürün. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder