11 Nisan 2023 Salı

SEAMLESSTANCE’IN SPOR VE ŞIK ÜRÜNLERİ İLE IŞILDAYIN !!!


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



SEAMLESSTANCE’IN SPOR VE ŞIK ÜRÜNLERİ İLE IŞILDAYIN !!!

Seamlesstance’ın, son yıllarda her yaşta kadının çok tercih ettiği “Sporşık tarz” anlayışını benimseyerek çıkardığı koleksiyonları sizlerle buluşuyor!

“İcatların, ihtiyaçtan doğması ilkesinden etkilenerek meydana geldiğini”belirten Seamlesstance, var olan bütün tabuları yıkmayı amaçlıyor. Adını özel bir dokuya sahip olan ve ‘’Seamless’’ adı verilen teknikle örme kumaşın ilmeklerinden oluşarak alan Seamlesstance, etkileyici dokusunun yanında büyüleyici tasarımlar da ortaya çıkarıyor. Spor-şık anlayışını merkeze alan Seamlesstance,zarif, göz alıcı, sportif, dingin ve ikinci ten hissi veren ürünleriylekadınların özgürlüğüne özgürlük katarak sonsuz hareket alanı ve rahatlık sunuyor.



Seamlesstance, ürünlerini dikişsiz örgü yöntemiyle ortaya çıkarıyor ve antibakteriyel özelliği taşıyan Polygiene teknolojisiyle birleştirerek sağlıklı giyim imkanı sağlıyor. Ekstra yüksek bel taytlar, tayt-crop top takımlar, alttan veya üstten ayarlanabilen dekolteli croplar, spor tulum modelleri ile sağladığı rahatlık ve tasarım özellikleri sayesinde kadınların vazgeçilmezi oluyor. Son zamanlarda moda dünyasının vazgeçilmez renkleri haline gelen fuşya, mürdüm, kehribar rengi, gece mavisi ve gül kurusu gibi pastel ve canlı tonları birlikte kullanılarak kontrast yaratmayı amaçlıyor.

Seamlesstance koleksiyonlarının tüm parçaları, kadınların günün her saati sosyalleşecekleri alanlara göre stillerini kolayca değiştirebilmelerine ve karıştır&eşleştir yapabilmelerine olanak sağlıyor. Tasarımlarının çarpıcılığı detaylarındaki dokunuşlarda gizli olan ürünler, sadece birkaç aksesuarla kombinleyerek geceye de hazır hale getirilebiliyor. Seamlesstance’ın size tabuları yıkarken ışıldama şansı sunması için tek yapmanız gereken kendi Seamlesstance’ınızı seçmeniz!

www.seamlesstance.com https://www.instagram.com/seamlesstance/?hl=en

Editöre not:

Seamlesstance’tan ürünleri dikişsiz örgü yöntemiyle üretilmiştir. Bu yöntem tekstilde sıfır atık sağlamaktadır. “Polygiene’’ ve ‘’Nem Atıcı’’ özelliği taşır. Polygiene, gümüş iyonlarının kumaşa uygulanmasıyla uzun süre kalıcı antibakteriyel etki yaratırken, ‘’Nem Atıcı’’ ise nem yönetimini sağlar. 

Seamlasstance, icatların ihtiyaçtan doğmasıyla başlayan hikayelerin yaşadığımız yüzyıl uyarlamalarından yalnızca ufacık bir tanesi olabilir. Elbette tayt ya da Seamlesstance’ın diğer ürünleri yeniden icat edilmedi ya da yeniden keşfedilmedi. Fakat büyük bir ihtiyaçtan ve hayalin gerçeğe dönüşmesi için atılan adımdan doğdu.Tamamen yerli üretim olan Seamlesstance markasının kurucusu genç kadın girişimci Selen Alaftargil’dir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder