5 Nisan 2023 Çarşamba

FourSeasonsIstanbul Otelleri Paskalya’yı Birbirinden Renkli İçeriklerle Karşılıyor.

 

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


FourSeasonsIstanbul Otelleri Paskalya’yı Birbirinden Renkli İçeriklerle Karşılıyor

İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarasına hâkim FourSeasonsBosphorus ve tarihi yarımadanın büyüleyici atmosferine sahip FourSeasons Sultanahmet, Paskalya sebebiyle 9-16 Nisan günleri arasında özel içerikler hazırladı.FourSeasonsBosphorus 9 Nisan’da ‘Eggstravaganza Brunch’ ile misafirleri Paskalya için bir araya getiriyor, FourSeasons Sultanahmet ise La Pistache’da Paskalya yumurtalarını satışa sunuyor.

Etkileyici Boğaz manzarasına karşı konumlanan FourSeasonsBosphorus ve Tarihi Yarımada’nın kalbinde yer alan FourSeasons Sultanahmet, Paskalya Haftası’nda‘Eggstravaganza’konseptiyle içerikler oluşturdu.  Her iki otel misafirlerine
hafta boyunca özel olarak hazırlanmış Paskalya etkinlikleri, lezzetli yemekler ve rahatlatıcı bir konaklama deneyimi yaşatıyor. 

FourSeasonsİstanbul Otellerinin Pasta Şefi Yalçın Köse tarafından bu hafta için hazırlanan ve özel olarak yapılan Paskalya yumurtaları her iki otelde de sergileniyor.FourSeasons Sultanahmet’te bulunan La Pistache’da9-16 Nisangünleri boyunca Paskalya yumurtaları satışta olacak.

‘Eggstravaganza’ temalı Paskalya Haftası’na özel olarak 9 Nisan’da Boğaz’ın kıyısında yer alan FourSeasonsBosphorus’ta düzenlenecek ‘Eggstravaganza brunch’ta aileler bu özel gün için bir araya geliyor. 12:30 ile 15:30 saatleri arasında gerçekleşecek brunch’ta misafirler "Ata Marin"in canlı performansı ile keyifli saatler geçirecek. Otelin deneyimli ekibi tarafından hazırlanan ve geniş seçenekler sunan açık büfede geleneksel mezelerden, taze İtalyan peynirlerine, pek çok salata seçeneğinden geniş kahvaltılık seçeneklerine, Japon köşesinden barbekü ve balık istasyonlarına, döner, cağ kebabı, makarna çeşitleri, pizza ve hotdog seçeneklerine kadar herkesin zevkine hitap edecek lezzetler bulunuyor.

Paskalya için hazırlanan, damaklarda iz bırakacak tatlılar arasında ise bademli profiterol, çikolatalı mango konfi,çikolatalı vanilyalı tart, ekler, fıstıklı kek gibi lezzetler yer alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder