18 Ekim 2014 Cumartesi

DÜZGÜN ET AÇILDI

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



Düzgün Et’ in açılışı; Diyetisyen Doktor Deniz Şafak, Kıymet Aydın, Şevket Düzgün ve çok sayıda davetlinin eşliğinde kurdele kesilerek gerçekleştirildi


Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan “DÜZGÜN ET”  güçlü aile şirket yapısıyla yılların bilgi ve becerisini müşterilerine sunduğu lezzetlere aktaracak.
  
Etin satıldığı aile kasabının geçmişin unutulmaya yüz tutmuş esnaf anlayışının modernize edilmiş hali olarak “DÜZGÜN ET” olarak ortaya çıktı.
Kasap alış verişi yaparken nefis dönerin ve zeytinyağlı çeşitlerinin tadına bakabilirsiniz. 
“DÜZGÜN ET” in lezzetli seçeneklerini evinize de sipariş edebilirsiniz. 
 DÜZGÜN ET sektöre, yeniliklere öncülük etmek için yeni bir akımı başlatıyor. 

Değerli büyüklerin tadımlarından sonra doğru bir iş başardıklarının sevincini DÜZGÜN ET ailesi olarak yaşamaktalar.
Selahattin Düzgün Kimdir?
1984 yılında Sivas, İmranlı’da dünyaya geldi. Ailesinin işlerinin İstanbul’da devam etmesi gerekiyordu ve küçük yaşta İstanbul’a geldiler. Okul hayatının bir kısmından sonra okumak mı, çalışmak mı diye kendine sorduğunda çalışmayı tercih etti. Kısa iş deneyimlerinin ardından ağabeylerinin kasaplık mesleğine ilgi duydu. Ağabeyleri Vural Düzgün ve Hayati Düzgün Kadıköy’ün en iyi kasaplarından, gözde ustalardı. Ailesinin yanında yoğun dönemlerde yardım amaçlı çalışmaya başladı ve sektöre adım attı. Üsküdar’ın Tarihi Kasabı Türk Yılmazlar ile tanıştı. Hayat yolculuğu çeşitli mekanlarda devam etti.Mutfakta bir şeylerin kendisi için farklı olması gerekmekteydi. Zamanını dry eged etlerin yanında yapılması gereken garnitürlere harcamaya başladı ve artık zamanla eti pişiren kasap olmaktan çıktı. Zamana yayılan bu yenilikçi düşüncesini yüzlerce barbekü partileri düzenleyerek ve organize ederek et sevenlerle paylaştı. Artık bir zaman sonra içeriğinin ve isminin kendi bulduğu soğan steak ve buna benzer garnitürlerle restaurant camiasına yeni bir garnitür eklemiş oldu. Uzun çalışma deneyiminin ardından geleneklere ve Türk damak tadına uygun döner ve meze yapma fikri uzun bir zaman bir yer açma isteğini beraberinde getirdi ve bu istek abileri ile görüşme sonunda Düzgün Et markasının doğmasına sebep oldu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder