22 Ekim 2014 Çarşamba

Orient Bar, 21 Ekim Salı sohbetli müzik ziyafetiyle kapılarını açtı..

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR





İstanbul’un yaz boyunca özlenen özgün mekânı Orient Bar, 21 Ekim Salı günü Kargalar Kafeste’nin sohbetli müzik ziyafetiyle kapılarını açtı.Bugüne kadar Ernest Hemingway, Mata Hari, Ian Flaming, Jackie Kennedy gibi pek çok ünlü konuğu ağırlayan, düzenlediği kültür, sanat ve eğlence etkinlikleriyle günümüz sosyal hayatının uğrak mekânı olan Orient Bar yeni sezona, Kargalar Kafeste’nin sohbet dolu müzikal gösterisiyle girdi.Önder Bali, Gökhan Abur, Suna Yıldızoğlu, Erbil Doğan ve Korkut Koray’a bu sene Cihan Ünal’ın katıldığı grup, gece boyunca misafirlere unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşattı.



 Davete katılan isimler arasında Demet Sabancı Çetindoğan ve İzzet Özilhan’ın yanı sıra Fuat Güner, Nermin Bezmen, Tolga Savacı, Maide Kurttepeli, Profesör Doktor Yüksel Mermer, Sahrap Soysal gibi isimler yer aldı. Orient’in sürprizi Eski 45’likler gecesi!



Müdavimlerini, yıl boyunca farklı etkinliklerle buluşturacak olan Orient Bar’ın yeni sezondaki ilk sürprizi ise Eski 45’likler gecesi. Naim Dilmener, 25 Ekim Cumartesi gecesi, özlenen “45’likler arşiviyle” müzikseverleri geçmişten günümüze taşıyacak, şehrin ritmine ritim katacak. Bu özel geceye katılım ücreti kişi başı 50 TL’dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder