23 Temmuz 2024 Salı

4 Mevsim Divan’ın yaz menüsü brasserie’lerde beğeniye sunuldu.





4 MEVSİM DİVAN’DAN ENFES YAZ LEZZETLERİ 

İlhamını doğadan alan 4 Mevsim Divan’ın yaz menüsü, ferahlatan lezzetleriyle tüm Divan Brasserie’lerde tadılabilir!

Divan Grubu’nun köklü deneyimini ve kaliteli hizmet anlayışını sürdürülebilirlik ve mevsimsellik yaklaşımıyla birleştiren projesi 4 Mevsim Divan’ın yaz menüsü brasserie’lerde beğeniye sunuldu. 

Gastronomi alanında sektöre öncülük ederek global trendleri benimseyen Divan Grubu restoranları, 4 Mevsim Divan projesi kapsamında misafirlerine mevsimsellik ve yerellik ilkelerini gözeten menüler sunuyor. Divan Grubu executive şefi Giancarlo Gottardo’nun liderliğinde tüm beslenme türlerine cevap verebilecek şekilde tasarlanan bu reçeteler, Divan’ın uzman şeflerinin elinde gerçek birer sanat eserine dönüşüyor. Yıl boyunca değiştirilerek misafirlere sunulan menülerde sıra şimdi de yaz lezzetlerinde…

Güneşin ve sıcak yaz günlerinin keyfini sürdüğümüz bugünlerde servise sunulan 4 Mevsim Divan yaz menüsü, doğanın bereketini, yazın canlılığını ve coşkusunu yansıtan lezzetleriyle dikkat çekiyor.



Gazpacho çorbasından taze ricotta ve parmesan peyniriyle doldurulmuş kızarmış kabak çiçeği dolmasına; doğanın renk cümbüşünü yansıtan kuşkonmazlı semizotu salatasından bebek enginarların narin dokusunun Akdeniz yeşilliklerinin çıtırlığıyla harmanlandığı enginar & karidese; ince asiditesiyle balığın doğal lezzetini ve sebzelerin hafif dokusunu mükemmel bir uyumla tamamlayan mercan balığı filetodan taze ıspanak, dereotu ve Akdeniz yeşillikleri ile bir şölene dönüşen enginarlı kişe ve damaklarda unutulmaz bir iz bırakan fesleğenli çilek & yoğurt sorbeye uzanan muhteşem tatlar Divan yaz menüsünde yer alan favori mevsimsel lezzetlerden sadece birkaçı…

4 Mevsim Divan menüleri, orijinal reçeteleri mevsimsel ve yerel-coğrafi işaretli ürünler ile harmanlamanın yanı sıra biyoçeşitlilik, gıda hijyeni ve güvenliği, sıfır atık prensibi gibi önemli ilkelere bağlı kalınarak hazırlanıyor. Menüler ayrıca vegan-vejetaryen seçeneklerle birlikte Türk ve Dünya mutfağından çeşitli reçetelere de yer veriyor.


4 Mevsim Divan’ın zengin yaz menüsü, mevsim boyunca tüm Divan Brasserie’lerde deneyimlenebilecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder