13 Temmuz 2024 Cumartesi

Dedeman Hotels& Resorts Dedeman Village Sapanca ile geleneksel misafirperverlik anlayışını ikinci kez Sapanca’ya taşıdı.


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




SAPANCA’NIN KEYİFLİ ATMOSFERİ DEDEMAN VILLAGE MARKASI İLE BULUŞTU

Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels& Resorts International; Dedeman Village Sapanca ile geleneksel misafirperverlik anlayışını ikinci kez Sapanca’ya taşıdı. 

Dedeman ve yatırımcı şirket Mersoy Turizm iş birliği ile Dedeman kalitesini Sapanca’ya taşıyan Dedeman Village Sapanca; 11 Temmuz 2024 Perşembe günü gerçekleştirilen açılış töreni ile misafirlerini ağırlamaya başladı. 

Herkesin Dedeman’ı olma vizyonu ve 9 ana markasıyla, misafirlerinin farklı ihtiyaçlarına göre alternatifler sunan marka; Dedeman Village markasını da, bu vizyon doğrultusunda Sapanca’ya taşıyarak, konsept ve özellikleri açısından otel ile birebir uyumlu bir deneyim sunuyor.

Dedeman Village Sapanca’nın açılış törenine;21. dönem milletvekillerinden eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels& Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi, Mersoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Mercan ve Mersoy Turizm Kurumsal İletişim Direktörü Şeyma Mercan ile davetliler katıldı. 

Ahşabın ön planda olduğu doğal mimari

İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta yer alan Dedeman Village Sapanca, ahşap kullanımının yoğun olduğu mimarisinin yanı sıra, yer yer taşın da eşlik ettiği tasarımı ile dikkat çekiyor. 24 üniteden oluşan ve tamamen ahşap olan otel; 5 adet Karadeniz tipi serender ev, 1 adet standart bungalov ve değirmen konseptli 1 adet taş ev deluxe, 5 adet ısıtmalı havuzlu bamboohouse, 7 adet jakuzili delta house, 4 adet familyHouse ve 1 adet balayı süitinden oluşuyor. 

Sapanca’nın huzurlu doğası ve göl manzarasıyla unutulmaz bir tatil sunan Dedeman Village Sapanca, gölün kenarında iskele, iki ayrı restoran, kafeterya ve çok amaçlı salona sahip. Akşamları gün batımı panoramasıyla eşsiz bir seyir sunan otel; muhteşem göl manzarası ile de misafirlerine dinlendirici ve keyifli bir konaklama alternatifi sağlıyor. 



Macera dolu aktiviteler için vazgeçilmez bir tercih

Su sporları, yürüyüş parkurları, ATV turları, gölde yelken, dağda trekking imkanları sunan otel, macera dolu aktiviteler için vazgeçilmez bir tercih. Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen misafirleri için, bisiklet turları, doğa yürüyüşleri ve piknik alanları gibi çok sayıda seçenek sunan Dedeman Village Sapanca, organik ürünlerle hazırlanan yöresel yemekler ve göl balığı lezzetini de tatmak isteyenler için eşsiz bir seçenek. Masaj olanağıyla da konuklarının stresten uzaklaşmalarına ve rahatlamalarına olanak tanıyan tesis, iş amaçlı seyahat edenler için sunduğu toplantı ve etkinlik olanaklarıyla da fark yaratıyor.

“Dedeman olarak kalitemizden taviz vermiyoruz”

Dedeman Village Sapanca’nın açılış töreninde konuşan Dedeman Hotels& Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “58 yıllık Dedeman markasının Türkiye’de ve dünyada hak ettiği yere gelmesi için markanın çok değerli bir yüzü olan Banu Dedeman ve 4. kuşak temsilcisi Murat Özmestçi ile var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 

Dedeman Village markasının son dönemde yatırımcılardan çok fazla talep gördüğünü dile getiren Demiray, “Dedeman olarak 9 alt markaya sahibiz. Bu büyüme yolcuğunda, kalitemizden asla taviz vermiyoruz. Çünkü biz özeleştiri yapmayı biliyoruz, geri bildirimlere değer veriyoruz ve buna uygun olarak denetimlerimizi artırıyoruz. Böylece büyüme yolculuğunda kalite standartlarımızı koruyoruz. Dedeman’a gittiğinizde, ikinci eviniz gibi hissedeceğiniz bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Markalarımıza gelen taleplerden son derece memnunuz. Dedeman Village Sapanca için emeği geçen herkese, Mercan ailesine çok teşekkür ediyoruz. Bu markaların ortaya çıkmasında emeği olan çalışma arkadaşlarımı da tebrik ediyorum” diye belirtti. 

“Loyal Club üyelerine Dedeman Village Sapanca’yı sunmak gurur verici”

Dedeman Hotels& Resorts International Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi ise, “Otelimiz, doğanın içerisinde huzur veren bir konsepte sahip. Bu projede emekleri geçen Mercan ailesine ve bütün çalışma arkadaşlarımıza tebriklerimi iletiyorum. Bu unvan ile ilk konuşmamı, Dedeman Village Sapanca’nın açılış töreninde yapmıştım. O günkü heyecanı bugün tekrar yaşıyorum. Bu güzel tesis eşsiz konsepti, göle yakınlığı ve doğanın içerisinde yer almanın verdiği huzur ve rahatlık ile çok farklı. Gençlere yöneldiğimizi her fırsatta tekrar ediyoruz. Böyle lokasyonlar ile gençleri daha fazla ağırlamak ve Dedeman Loyal Club üyelerimize Dedeman Village Sapanca gibi farklı otel deneyimlerini sunabilmek çok gurur verici” şeklinde konuştu.  

“Sapanca’nın dünya çapında tanıtılmasını hedefliyoruz”

Törende söz alan Mersoy Turizm Kurumsal İletişim Direktörü Şeyma Mercan’da, otelin konsepti ve özellikleri hakkında detaylı bilgi verdi: “Yurt dışından gelen ve İstanbul’da konaklayan misafirlerimiz, Sapanca’nın İstanbul’a yakın konumu sayesinde birkaç gün de olsa burayı tecrübe etmek istiyorlar. Konfor ve doğayı bir araya getiren otelimiz, eko turizm alanında, tarladan tabağa village konseptini benimsiyor ve sürdürülebilir turizm işletme belgesine sahip. Ayrıca gastrodiplomasiye önem veriyor ve Dedeman ailesinin benimsemiş olduğu çocuk dostu otel konseptini benimsiyoruz. Online platformlar ve seyahat acenteleri ile iş birlikleri yaparak, misafirlerimize Sapanca gölünün muhteşem doğasında eşsiz bir tatil sunmaktayız. Bununla birlikte özgün mimarili odalarımız, modern ve gelenekseli sentezleyen konaklama seçeneklerimiz mevcut. Dedeman ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sadece tesisimizin değil, aynı zamanda bölge turizminin de değer kazanmasına katkıda bulunacaktır. Bu iş birliğinin yeni projelerle güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz. Sapanca’nın dünya çapında tanıtılması ve Türkiye turizminin büyümesine katkıda bulunmasını hedefliyoruz.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder