25 Temmuz 2024 Perşembe

Assos Sizin Ev, 1. yılını kutlamanın heyecanını, yaşıyor


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Huzur ve konforun birlikteliği birinci yılına girdi…

Kuzey Ege’deki Eviniz: Assos Sizin Ev Birinci Yılını Özel Fırsatlarla Kutluyor

Assos Sizin Ev, tatilde ev rahatlığı arayanlar için ideal seçenekler sunmaya devam ediyor. Assos’a 8,5 km mesafedeki, Çanakkale ili Ayvacık ilçesine bağlı Büyükhusun köyünde bulunan “Assos Sizin Ev”, insanların hâlâ kapılarını kilitlemediği, huzurun her köşeye yayıldığı bir noktada yer alıyor. Köyün en muhteşem manzarasına sahip evler, vadiden alabildiğine deniz, Midilli Adası ve Kadırga Koyu manzaralarıyla misafirlerini karşılıyor. Kaz Dağları’nın temiz havası, mutlak sessizlik ve doğanın ahengi, Assos Sizin Ev’de unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

Assos Sizin Ev, 1. yılını kutlamanın heyecanını, misafirlerine avantajlı fiyatlarla evlerinin konforunu aratmayacak bir tatil keyfiyle yaşatıyor. Ağustos ayı boyunca hafta içi konaklamalarda (Pazartesi-Perşembe) birinci yıla özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor.

Assos Sizin Ev, iki farklı tipte hazırlanmış toplam 7 konforlu evden oluşuyor. Çekirdek Aile Evleri 4 kişilik, Geniş Aile Evleri ise 7 kişilik konaklama kapasitesine sahip. Konaklamak için ihtiyaç duyulan tüm detaylar özenli seçimlerde ve gusto sahibi bir tasarım anlayışıyla evlerde yer alıyor.

Denize yakınlığıyla da dikkat çeken Assos Sizin Ev, Kadırga Koyu’na sadece birkaç kilometre uzaklıkta. Denizin suyu tertemiz, pırıl pırıl.

Assos Sizin Ev, sadece bir tatil evi değil, aynı zamanda misafirlerine sanat ve kültürle iç içe benzersiz bir tatil deneyimi de sunuyor. Kitapseverleri evlerde hatırı sayılır bir kitaplık karşılıyor. Edip Cansever, Ahmet Hamdi Tanpınar, Sabahattin Ali, Stefan Zweig gibi ustalardan edebiyat, Prof. Karatay’dan sağlıklı beslenme, fitoterapi alanında uzman isimlerden tıbbi bitkiler. Assos’un tarihini merak edenler için Assos: Taşın Hayat Verdiği Kent kitapları kitaplıklarda davetlileri bekliyor.

Assos Sizin Ev’in duvarlarına dönem dönem farklı sanatçıların tabloları konuk oluyor. Orijinal eserler aynı zamanda satın alınabiliyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder