9 Temmuz 2024 Salı

Divan Ankara, “Türkiye'nin En İyi Kongre Oteli” ve “Türkiye'nin En İyi Spa Oteli” seçildi.

 

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Divan Ankara Otel’e HauteGrandeur’den İki Ödül Birden

Ankara'nın kültür, sanat ve eğlence hayatının merkez üssü Çankaya'da yer alan Divan Ankara Otel’e,  HauteGrandeur Awards’ta iki kategoride ödüle layık görüldü. Divan Ankara, “Türkiye'nin En İyi Kongre Oteli” ve “Türkiye'nin En İyi Spa Oteli”seçildi.


Her yıl dünya genelinde mükemmel kalitedeki servisleri ve hizmet kalitesiyle otelleri değerlendiren ve dünyanın saygın ödüllerinden biri olan HauteGrandeur ödülleri sahiplerini buldu. HauteGrandeur; çağdaş atmosferi, merkezi konumu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tüm etkinliklerin adresi olan Divan Ankara Otel’i, “Türkiye'nin En İyi Kongre Oteli” ve “Türkiye'nin En İyi Spa Oteli” olarak ödüllendirdi.


HauteGrandeur Global Hotel Awards Hakkında 

HauteGrandeur Global Hotel Awards, küresel otel endüstrisindeki en yüksek başarıları onurlandırmak için 2014 yılında kurulmuştur. 7 kıta, 172 ülke ve 90 kategoride, seçkin otellerin olağanüstü hizmet ve kalitesini ölçümleyen HauteGrandeur Global Awards, otellerin pazar değerini artırma gücüne ve konuklar üzerinde doğrudan etkiye sahiptir. Otel endüstrisi için HauteGrandeur Global Hotel Awards’ı kazanmak, bir ödülden daha fazlasıdır; misafirlere garantili konaklamanın altın bir damgasını sunar. 

https://hautegrandeur.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder