29 Temmuz 2024 Pazartesi

Raaya by Atmosphere Atmosphere Core zincirinin Maldivler’deki 9.oteli açıldı


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Atmosphere Hotels & Resorts 9. Oteli Raaya by Atmosphere Açıldı!

Türkiye pazarında giderek popülerleşen Atmosphere Core zincirinin Maldivler’deki 9.oteli 5 yıldızlı RAAYA by Atmosphere 04 Temmuz 2024 tarihinde resmen açıldı.  

Atmosphere Hotels & Resorts zincirinin ise üçüncü oteli olan RAAYA by Atmosphere adını sıkça duyduğumuz ödüllü kardeş otelleri Varu by Atmopshere ve Atmopshere Kanifushi’nin çoktan yanlarında yer almaya başladı.

Yılın popüler kaçış noktalarından biri olmaya hazırlanan RAAYA by Atmosphere doğa ile iç içe olabileceğiniz etrafı tamamen yeşilliklerle çevrili bir adaya kurulmuştur. Beyaz kumlu plajlarlarında rahatlayabilir, mavinin bir çok tonunu görebileceğiniz denizlerinde yüzebilir, bisikletinizle adanın derinliklerine turlayabilir ve farklı aktivitelere katılabilirsiniz. Snorkel, dalış, gün batımında tekne turu, motorlu-motorsuz su sporları gibi bir çok akvitite sizleri bekliyor. Ayrıca dünya mutfağının en güzel örneklerini de deneyimlemek mümkün.  

 


Maldivlerdeki tüm otellerinde herşey konsept ile hizmet vermekte olan zincir misafirlerin rezervasyonlarını yaptırdıktan sonra sadece adanın keyfini çıkarmasını amaçlıyorlar. Konsept aslında biraz da herşey dahilden fazlası olarak adlandırılıyor. Raaya by Atmosphere’de Raaya Plan olarak adlandırılan bu servis  misafirleri balayı çifti olsun olmasın fazlasıyla şımartıyor. Snorkel turları, masaj, alacarte restoran kullanımları, tekne turları, havuzlu odalara özel yüzen kahvaltı servisi ve çok daha fazlası.

 Deniz uçağı transferi ile erişimin mümkün olduğu RAAYA by Atmosphere hem balayı çiftleri hem de aileler için biçilmiş kaftan. Üstelik transfer ücreti de fiyata dahil. Adaya transferiniz yapılırken Maldivlerin o kusursuz atollerini kuşbakışı olarak görmek muazzam bir deneyim sunuyor. Modern dokunuşların hissedileceği villalarından tüm gün çıkmak istemeyeceksiniz.

 


Açılış ve ada konsepti hakkında konuşan Genel Müdür Philippe Claverotte, "RAAYA by Atmosphere'de misafirlere benzersiz bir deneyim sunuyoruz. İster huzur ve sükunet arayan romantik bir çift olun, ister macera arayan bir Robinson Crusoe ailesi olun, misafir deneyimimizin her yönü herkese hitap edecek şekilde tasarlanmıştır" diyor.

Hayatın aktığı ilham verici rüya gibi bir ada deneyimine hoş geldiniz. Maldivler'in büyüleyici güzelliğini kavramanın tek yolu, takımadaların benzersiz atol manzaralarını, mavi okyanus tonlarından en açık tropikal turkuaz resiflere kadar değişen kontrastları izleyerek yapılan bir deniz uçağı macerasıdır. Bu kısa 45 dakikalık deniz uçağı yolculuğu, Maldivler'in gerçek 'cennete varış hissini' sizlere geçiremesinin tek özgün yoludur.

RAAYA by Atmosphere, 167 plaj ve okyanus villası, yerel gelenekleri ve küresel mutfağı harmanlayan altı farklı bar/restoran seçeneği sunuyor. Özellikle çocuklu aileler için kaykay pisti, çocuk kulübü, sanat ve el sanatları stüdyosu, mangrov yürüyüş yolu, mini golf sahası, yıldız gözlem kulesi, çiftler ve ebeveynler için ise doğanın sessizliğine saklanmış ELE|NA markası ile bir spa merkezi sunuyoruz. Misafirler tüm yaşam tarzları ve her yaş için aktiviteler sunan, her deneyimin yerel Maldiv kültürünün canlı mirasıyla zenginleştirildiği unutulmaz bir uzak kaçış adasına davetlidir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder