6 Ağustos 2024 Salı

Bentour Reisen Hızlı Transfer Kampanyasını Uzatıyor

HABER-TALİN ŞİRİNPINAR



Bentour Reisen Hızlı Transfer Kampanyasını Uzatıyor

Türkiye uzmanı tur operatörü Bentour Reisen, popüler Hızlı Transfer kampanyasını uzatma kararı aldı. Bentour Reisen Quick-Transfer hizmeti, yolculara tatil yerlerine konforlu ve hızlı bir ulaşım imkânı sunuyor. Bu kampanya, 31 Ekim 2024 tarihine kadar yapılan rezervasyonlar için geçerli olup, 31 Ekim 2025 tarihine kadar seyahat süresi olan paket tatillerde uygulanacaktır.


Bentour Reisen, 2024 yılında 20. kuruluş yıldönümünü kutluyor ve bu özel yılda misafirlerine havalimanından otele ve otelden havalimanına özellikle hızlı ulaşım imkânı sunmayı hedefliyor. Hızlı transfer kampanyası, tüm normal transferlerde en fazla bir aktarma yapılmasını garanti ederek havaalanındaki bekleme süresini ve yolculuk süresini kısaltıyor. Bu sayede misafirler, tatil yerlerine hızlı ve rahat bir şekilde ulaşabiliyor.

Bentour Reisen CEO'su Deniz Uğur, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Misafirlerimiz bizim önceliğimizdir. Hızlı transfer kampanyamızı uzatarak değerli tatil zamanınızı mümkün olduğunca stressiz bir şekilde kullanabilmenizi sağlamak istiyoruz. Bekleme ve aktarma sürelerini azaltarak müşterilerimizin varış noktalarına daha hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşmalarını sağlıyoruz. Hizmet vaadimiz doğrultusunda: Hızlı. Güvenli. Sorunsuz." dedi.

Bentour Reisen'in bu kampanyayı uzatma kararı, müşterilerinin seyahat deneyimini sürekli olarak iyileştirme konusundaki bağlılığını bir kez daha göstermektedir. Kampanya, Antalya varışlı tüm paket tatilleri kapsamakta ve gidiş dönüş transferleri için geçerli olmaktadır. Özel veya VIP transfer rezervasyonu yaptıran konuklar ise aktarma olmaksızın doğrudan ulaşımdan yararlanmaya devam edeceklerdir.

Bentour Reisen, müşterilerinin konfor ve memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, Trustpilot'ta 5 üzerinden 4,6'lık mükemmel müşteri puanına ulaşmıştır. Quick Transfer kampanyası, tur operatörünün seyahat edenlerin ihtiyaçlarına nasıl yanıt verdiğinin ve tatillerini daha keyifli hale getirmek için nasıl yenilikçi çözümler ürettiğinin bir örneğidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder