7 Ağustos 2024 Çarşamba

CoolAer hassas kontrollü klimalarda ihracat artıyor


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


CoolAer hassas kontrollü klimalara Amerika, Avrupa ve Körfez’den yoğun talep bulunuyor 

CoolAer hassas kontrollü klimalarda ihracat artıyor

Bilgi teknolojileri pandemi ile birlikte hayatın birçok alanında daha fazla önem arz etmeye başladı. Bilginin işlendiği ve saklandığı ortamın da bununla birlikte gereksinimleri arttı. Hem güvenlik açısından, hem de ortamın koşullandırılması açısından daha detaylı çalışmalar ve yönetmelikler oluşturuldu. Bu kapsamda, en önemli konulardan birisi, bilginin saklandığı alanın sıcaklık ve nem koşullarıdır. Bu süreçte yeni trend “hassas kontrollü klimalar” oldu. Bağımsız istatistik kuruluşlarının verilerine göre, Amerika, Avrupa ve Körfez ülkelerinden hassas kontrollü klimalara yoğun talep bulunuyor. CoolAer hassas kontrollü klimalarına talepler, sektör ile orantılı bir şekilde artıyor. Sektörelbazda bakıldığında, otomotiv, kimya, ilaç, tekstil ve maden gibi sektörler başı çekiyor. Ayrıca, özel veri depolama firmaları da, bu ürünleri kullanmaktadır ve kendi tanıtım yazılarında bu cihazları kullandıklarını belirterek, müşteriye yönelik bir değer argümanı sunmaktadırlar. Önümüzdeki süreçte, CoolAer hassas kontrollü klimalar, yakaladığı bu yükseliş trendine devam ederek, global çapta daha geniş pazarlara ulaşacaktır.

Kullanım alanı geniş, her sektörden talep geliyor

CoolAer hassas kontrollü klima ailesini, günümüz koşullarında kullanıcı ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiklerini kaydeden CoolAer İklimlendirme Sistemleri AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Zülkaroğlu, şunları söyledi: 

“Hassas kontrollü klimalar, sıcaklık ve nem kontrolünün gerekli olduğu uygulamalarda kullanılan endüstriyel tip yüksek verimli ve hassas iklimlendirme yapan cihazıdır. Yılda 365 gün ve 24 saat çalışma esasına göre tasarlanan hassas kontrollü klima cihazları, gerekli sıcaklık, nem ve ortamdaki tozun filtrasyonunu sağlayarak, elektronik ekipmanın çalışma ömrünü ve verimliliğini üst düzeye çıkartıyor. CoolAer firması olarak, hassas klima ailesini geliştirirken, günümüz koşullarındaki kullanıcı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürünü geliştirdik. Ürünlerimiz, günümüzün tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen modern, verimli, estetik ve dayanıklıdır. Kullanım ve satış sonrasında, kullanıcıların ve teknik ekiplerin işini kolaylaştıran birçok özelliği bulunuyor ve örneğin tüm komponentlere cihazın ön yüzünden ulaşılarak rahatlıkla müdahale edilebiliyor. Bu nedenle, ürünün yaptığı işi ve kullanım alanlarını gözönüne aldığımızda, pazar potansiyeli oldukça fazladır. Yurtiçinde ağırlıklı olarak, veri merkezleri, tekstil fabrikaları, kimya ve ilaç fabrikaları ve otomotiv sektörü bu sistemleri yoğun olarak kullanıyor. Özetle, bu cihazların kullanım alanı geniş ve neredeyse her sektörden talep gelmektedir.” diye konuştu.

Enerji verimliliği ve inovatif yaklaşımlar ön plana çıkıyor 

Hassas kontrollü klimaları ön plana çıkaran bir başka özellik de Enerji Verimliliği konusudur. Geçmişte bir marketing argümanı olarak kullanılan enerji verimliliği, global bazdaki yeşil dönüşüm ile birlikte daha çok odaklanılmaya ve önem arz etmeye başladı. Eski yöntemlere nazaran Hassas Kontrollü Klimalarda, enerji verimliliği çok daha yüksektir. Cihazda kullanılan yüksek teknoloji komponentler ve otomasyonel gücü sayesinde, karbon ayak izini ciddi oranda düşürebilmektedir. Ayrıca, cihazın bu bağlamda kullanılabilen opsiyonel özellikleri de bulunmaktadır. Ortam koşullarına göre cihaza eklenebilen freecooling özelliği, mevcut verimliliği sezonsal olarak daha da yükseltebilmektedir. Bu konunun global bazda önemli olduğu pazar olan Avrupa pazarında CoolAerhassas kontrollü klimaları söz sahibi olmaya devam edecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder