3 Ağustos 2024 Cumartesi

Bir Ağustos günü nerede olmak istersiniz?


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Bir Ağustos günü nerede olmak istersiniz?

Yaz mevsiminin en güzel aylarından biri kuşkusuz Ağustos. Denizi, güneşi, doğasıyla eşi benzeri olmayan cennet ülkemizde tatil için en çok tercih edilen rotalarda başı yine Antalya, Bodrum, Kuşadası çekiyor. Yurtdışı rotalarda ise yine en cazip ülkeler Akdeniz ülkeleri; İspanya, İtalya ve Yunanistan. Vizesiz rotalarda Balkanlar öne çıkıyor. 30 Ağustos nedeniyle uzun hafta sonunu değerlendirmek isteyenlere alternatiflerle Tatilsepeti’nden öne çıkan Ağustos rotaları…

1. 4 gece 5 gün 5 yıldızlı tatil rotası

Mevsimin en  kavurucu sıcaklıklarını, aktivitelerle dolu Ege ve Akdeniz otellerinde geçirmek isteyenler için yüzde 50’ye varan indirimlerle dolu bir Ağustos ayı geldi çattı. 2 çocuklu bir aile için 5 yıldızlı bir otelde 4 gece 5 günlük tatilin bütçesi Kuşadası’nda en düşük 57.455 TL’den başlıyor. En düşük tatil bütçesi Bodrum’da 65.270 TL, Antalya’da 92.725 TL’den, Kıbrıs’ta ise 98.000TL’den başlıyor.

2. Vizesiz rotalarda ilk tercih Balkanlar!

Vize almak için yaşanan yoğunluk randevu krizleri seyahat planlarını vizesiz rotalarakaydırmaya devam ediyor. Vize istemeyen ülkelerdeen sevilen rotaBalkan turları. Uçuşların dahil olduğu 499 Euro’dan başlayan turlarla çok çeşitli Balkan rotası içinden seçeceğiniz rotaya göre Üsküp, Saraybosna, Belgradgibi şehirleri gezip keşfedebilirsiniz. 349 Euro’dan başlayan 4 gecelik Budva turu ile hem şehir keşfedip hem denize doymak mümkün. 

3. Daima Akdeniz ileri!

Akdeniz iklimi sevenler için İspanya, Yunanistan ve İtalya da bu yazın en çok tercih edilen rotaları arasında… 399 Euro’dan başlayan İtalya turlarında Milano, Venedik, Pisa, Floransa ve Roma şehirlerini gezebilirsiniz. 699 Euro’dan başlayan fiyatlarla Barselona’yı derinlemesine yaşayın. Yazın en sevilen rotalarından Yunan Adaları’nı 89 Euro’dan başlayan 2 günlük otobüslü turlarla keşfedebileceğiniz gibi; 339 Euro’dan başlayan fiyatlarla Türkiye kalkışlı cruise turlarıyla da gezip görmek mümkün. Kapı vize uygulamasının geçerli olduğu adalar için feribotlu turlar da revaçta.  

 4. Uzak ve serin sevenlere  

Yazın sıcak günlerini daha serin yerlerde karşılamak da var. Cruise yolculuklarını sevenler için, bir kez olsun planlanası rotalardan biri de Norveç fiyortları. 8 gecelik uzun cruise
rotasında Warnemünde - Skagen - Ulvik - Kristiansand - Oslo – Kopenhag gibi şehirler var. 1399 Euro’dan başlayan tur için kalkış limanı Warnemünde, Almanya. 

5. 30 Ağustos’da uzun hafta sonu kaçmaz!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Cuma günü olması ile birlikte uzun bir hafta sonu bizi bekliyor. Yakın bölgelerde deniz keyfi yaşamak isteyenler için 3 gece alternatifli sayısız rota var. 2999 TL’den başlayan fiyatlarla Bozcaada, Gökçeada turu bu iki güzel ve eşsiz adamızı gezip keşfetmek, ada havası almak için bir fırsat. 169 Euro’dan başlayan Bodrum hareketli Kos adası turları; 69 Euro’dan başlayan otobüslü Selanik, Kavala turu; 79 Euro’dan başlayan Halkidiki, Thassos adası turları da ilgi görüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder