15 Kasım 2015 Pazar

Avrupalı acentalardan, Kayseri’nin kayak turizmine yoğun ilgi gözleniyor..


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Avrupalı acentalardan, Kayseri’nin kayak turizmine yoğun ilgi gözleniyor

Radisson Blu Hotel Kayseri,
Kayseri’nin kayak turizmini Avrupalı acentalara tanıtıyor

Radisson Blu Hotel Kayseri; Selanik’teki Philoxenia Uluslararası Turizm Fuarı sırasında, Kayseri’nin kayak turizmi potansiyeli ve tarihi- kültürel zenginliğini Avrupalı acentalara tanıttı. Fuar sırasında, Yunanistan, Sırbistan, Polonya, Ukrayna gibi farklı ülkelerden acentalar ile yapılan görüşmelerde; Kayseri Erciyes Kış Merkezi’nin kapasitesi hakkında bilgi verildi. Avrupalı acentalar başta olmak üzere farklı ülkelerden turizmcilerle yapılan temaslar sırasında, yabancı acentalar Erciyes Kış Merkezi’ne yoğun ilgi gösterdi ve işbirliği yaparak birlikte çalışmayı istediklerini belirtti.



Radisson Blu Hotel Kayseri Gelirler Müdürü Menderes Karaküçük, Yunanistan Kayak Federasyonu temsilcileri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl Yunanistan takımından kayakçılar, Kayseri’de antreman yaparak, Radisson Blu Hotel Kayseri’de konaklamıştı. Bu yıl Erciyes Kış Merkezi’ne, Yunanistan’dan amatör kayakçılar ve Yunan turistlerin getirilmesi hedefleniyor.
Yunanistan’ın Selanik şehrinde 31.’si düzenlenen ‘Philoxenia Uluslararası Turizm Fuarı, 12 ile 15 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder