17 Kasım 2015 Salı

Uyumsoft AŞ MÜSİAD İzmir Şubesi’nde ‘ERP, CRM, İş Zekası’ anlattı ..


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Uyumsoft AŞ
MÜSİAD İzmir Şubesi’nde ‘ERP, CRM, İş Zekası’ anlattı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın İzmir Şubesi Bilgi Teknolojileri Komisyonunun organize ettiği “KOBİ Proje Destek Programı” sunumu, KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Özgür Armaneri tarafından yapıldı.
MÜSİAD İzmir’in Kasım ayı meclisi toplantısında KOSGEB’in 30 Kasım tarihinde sonlanacak olan KOBİ Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısı, MÜSİAD üyelerine anlatıldı.
MÜSİAD İzmir Başkan Yardımcısı Kadir Uçar proje kapsamında bilgi verdi. Ardından, ülkemizin yazılım ve danışmanlıkta lider firması Uyumsoft AŞ yetkilileri, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), CRM, İş Zekası konularında bilgi vererek, proje kapsamında desteklenebilecek ürünler konusunda katılımcılara bilgi sundu. Katılımcıların her iki katılımcıya da sorularını yönelttiği toplantıda birçok soru cevabını bulmuş oldu.
 Çok sayıda İzmirli sanayici ve işadamının katıldığı toplantı sonunda MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü tarafından; KOSGEB Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Özgür Armaneri ve Uyumsoft ERP Satış Koordinatörü Selçuk Alkaş’a sundukları bilgilerden dolayı teşekkür edildi ve günün anlamı adına MÜSİAD İzmir ormanında adlarına dikilmiş fidan belgeleri kendilerine takdim edildi.

55 Milyon TL destek

KOSGEB’den KOBİ’lerin Kurumsallaşma ve Markalaşma Projelerine 55 Milyon TL’lik destek verileceğini anlatan KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Özgür Armaneri, kurumsallaşma ve markalaşmak isteyen tüm KOBİ’leri proje sunmaya davet etti. Armaneri, KOBİ Proje Destek Programın her sene bir defaya mahsus tematik olarak proje çağrısına çıkıldığını ve projesi olan işletmelere destek verildiğini belirtti. ERP, CRM Yazılımları, bilişim ürünleri, yeni personel desteği, belgelendirme ve eğitim faaliyetlerini 150.000 TL’ye kadar desteklediklerini açıkladı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder