15 Kasım 2015 Pazar

Uyumsoft AŞ, Ressam Ali Balkan’ın Şehrin Vapurları sergisinde ...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Uyumsoft AŞ, Ressam Ali Balkan’ın Şehrin Vapurları sergisinde

İstanbul Ressamı Ali Balkan’ın, ‘Şehrin Vapurları’ filosu sergiye indi. İstanbul Ressamı Ali Balkan’ın ‘Masallar Şehri İstanbul III Sergisi’nde, İstanbul’un en önemli simgelerinden birisi olan “Şehrin Vapurları” ön plana çıkıyor. Genç kuşak sanatçılarından Ali Balkan, İstanbulluların heyecanla beklediği “Şehrin Vapurları” filosunu sergiye indirdi.



İstanbul Ressamı Ali Balkan’ın “Masallar Şehri İstanbul III” Sergisi, 17 Aralık 2015 tarihine kadar her gün 09.00 ile 18.00 arasında, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ücretsiz olarak gezilebilir.
Yazılım ve danışmanlıkta ülkemizin lideri Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ’nin sponsorları arasında yer aldığı sergiyi kaçırmayın. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), CRM, İş zekası gibi kurumsal iş sistemleri uygulamaları ile e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet gibi i-Dönüşüm süreçlerinde başarılı çalışmalara imza atan Uyumsoft, sanattan spora farklı alanlarda ülkemize değer katmaya devam ediyor.
İstanbul aşığı sanatseverler bu sergide; İstanbul’un simgesi olan vapurları, Kız Kulesi’ni, Galata Kulesi’ni ve İstanbul siluetini, ressamın kendine has fantastik ve fütüristik yorumuyla izleyerek, İstanbul’un geleceğine keyifli bir yolculuk yapacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder