25 Kasım 2015 Çarşamba

Jolly Tur, erken rezervasyon dönemini 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlattı...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




JOLLY TUR, ACENTELERİYLE BÜYÜK BULUŞMAYI GERÇEKLEŞTİRDİ, 2016 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI BAŞLATTI…

Jolly Tur, erken rezervasyon dönemini acenteleriyle Antalya’da yaptığı toplantı ile % 50’ye varan indirim + 9 taksit + 100 TL maxipuan indirimiyle ve müşteri memnuniyetine odaklanan sürpriz yeniliklerle 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlattı.
Jolly Tur 22 – 25 Kasım 2015 tarihleri arasında yurt genelindeki acenteleriyle “değerlendirme ve motivasyon toplantısı” düzenledi. 2015 yılının kritize edildiği ve 2016 yılı planlama ve hedeflerinin açıklandığı toplantıda erken rezervasyonun ve 2016 sezonunun startı da verildi.
Jolly Tur’un Türkiye genelinde faaliyet gösteren 320 acentesinin aileleriyle birlikte katıldığı organizasyonda acentelere,  “Hep Birlikte Başarı Dolu Yıllara Kristal Plaketi” takdim edildi.
Antalya – Sueno Hotels Deluxe Belek’te gerçekleştirilen büyük buluşma Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Genel Müdür Figen Erkan ve tüm departman müdürlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mete VARDAR, 2015 yılının tüm koşullar göz önüne alındığında tam bir başarı yılı olduğunu, hedeflerini yakaladıklarının altını çizerek, 2016 yılının yeni ürünler ve farklı çalışmalarla Jolly‘nin yılı olacağını vurguladı…
Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan ise 2015 yılında gösterdikleri performanslardan dolayı tüm acentelere teşekkürleri iletirken, 2016 yılında müşteri memnuniyeti ve pazarlama alanında yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Erkan, 2016 yılında tatilciye daha çok dokunacaklarının sinyalini verdi…



Jolly Tur’un 320 acentesiyle gerçekleştirdiği yüksek katılımlı ve yüksek motivasyonlu büyük buluşma, departman müdürlerinin 2015 yılı verileri, 2016 yılı hedefleri ve 2016 yılı yenilikleri yönündeki açıklamalarıyla devam etti.
Büyük buluşma, büyüyen planların ve erken rezervasyon döneminin başlatılmasının yarattığı heyecanın yanı sıra keyifli saatlere de sahne oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder