14 Kasım 2015 Cumartesi

Kış Kaçamağınız İçin Spiritüel Tatil ...


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Kış Kaçamağınız İçin Spiritüel Tatil
Zihin, beden ve ruh... Sağlıklı bireyler olmak için dengede olması gereken üç değişken. Durmak bilmeyen şehir hayatı, yoğun iş temposu, ev ile sosyal yaşam arasında denge kurmaya çabalarken havaların yavaş yavaş soğumasıyla da hem ruhumuz hem de bedenimiz zorlu kış günlerini karşılamaya hazırlanıyor. Nautical Revive Hotel size Türkiye'de ilk kez yaşayabileceğiniz farklı bir tatil fırsatı sunuyor.
Kış aylarının yoğun temposundan uzaklaşıp dinlenmek için klasik bir kar tatiline çıkmak zorunda değilsiniz. Kış tatiline alternatif  yeni bir akım başladı: Spiritüel tatil. Bu tatilde bildiğimiz tatil anlayışından farklı olarak sadece bedenin değil, zihnin ve ruhun da dinlenmesine olanak sağlayan; sağlıklı, sakin ve huzurlu bir yaşamın kısa süreli de olsa kapılarını açacaksınız. Her hafta konusunda isim yapmış uzmanlarla birebir, günü yaşayarak düşünce yolculuğuna çıkacak, konuşarak ve dinleyerek rahatlayacak, adeta yaşamınız için bir yenilenme molası verecek, arınma ve inziva fırsatı bulacaksınız.



Spirituel ve Sağlıklı Beslenme Tatili Türkiye'de İlk Kez Fethiye'de Başladı
Spirituel ve sağlıklı beslenme tatilini Türkiye'de ilk kez Fethiye’nin Faralya Mevkii’nde konumlanan Nautical Revive Hotel başlatıyor. Birer haftalık 7 farklı workshop ile 22 Kasım'da başlayacak alternatif tatil programı Şubat ayında sona erecek. Programlar arasında, tasavvuftan şamanizme, meditasyondan nefes egzersizlerine, sağlıklı beslenmeden detoks reçetelerine, enerji çalışmalarından yogaya ve doğa yürüyüşlerine varıncaya kadar birçok arınma ve yenilenme seçeneği yer alıyor. Program konukları arasında Metin Hara, Shaman Durek, Ulli Allmendinger, Semra Bakioğlu, Umay Karacebe, Arham Mincizoğlu, Devrim Akkaya, Cemalnur Sargut, Mehmet Genç ve Hakan Tüner gibi profesyonel isimler bulunuyor.
Ruhunuzdaki Değişime Bedeninizden Başlayın
Açlığınızı bastırmak için değil, beslenmek için yemek, ruhsal ve bedensel değişimin en hızlı ve basit başlangıcı. Beslenme uzmanı Gül Kaynak, misafirler ile tek tek görüşerek ihtiyaçları doğrultusunda programlar hazırlıyor, ekibiyle birlikte takiplerini yaparak sağlıklı kilo kaybını sağlıyor. Nautical Revive mutfak şefinin zevk veren sunumları ve zorlanmadan hayata adapte edilebilecek, yörenin eşsiz bitki örtüsünden oluşan malzemelerle hazırlanan menü bedeni şifalandırmak ve yemek yeme bilincini oluşturmak için misafirlerini bekliyor. Detoks programlarının aksine nedenlerini bilerek tam ve sağlıklı bir beslenme bilinciyle hayata yeni

bir pencere açılıyor Nautical Revive Hotel'de. Ayrıca, her hafta en iyi yoga hocaları bedeninizi hem ruhsal arınmaya hem de sağlıklı beslenip zayıflamaya hazır hale getirecekler.
Bedensel ve Ruhsal Dönüşümünüzü 7 Günde Tamamlayın
Nautical Revive Hotel, yaşama pozitif değer katan ve zihinsel rahatlama uygulamalarıyla negatif enerjiden arınmayı sağlayan yoga&meditasyon uygulamaları ile bedensel ve ruhsal yenilenmenin kapılarını aralıyor. Her hafta farklı bir spiritüel konu ve uzmanı ile yürütülecek workshoplar ile 7 günde kendi içinizdeki enerjiyi keşfetme ve manevi dünyanızı bir üst seviyeye taşıma şansını yakalayacaksınız. Günboyu belli aralıklarla sürecek olan yoga&meditasyon çalışmalarının yanı sıra kişiye özel seanslarla da eğitmenler ile ayrıca vakit geçirme ve günlük yaşamı paylaşma fırsatı da Nautical Revive Hotel’in sunduğu ayrıcalıklar arasında yerini alıyor.
Nautical Revive'da, yeni bir yaşam tarzına göz kırpacak, ruhunuz stresten, bedeniniz toksinlerden arınacak, yaz tatili programlarıyla edindiğiniz birkaç kiloyu bedeninizden sıyırıp atacaksınız. Adeta yavaşlayıp, kendinizi keşfe çıkararak yeni bir size uyanacaksınız.
Nautical Revive Hotel Haftalık Spirituel Workshop Konuları:
İnsana Güven - Metin Hara
22-29 Kasım

Tasavvuf - Cemalnur Sargut, Mehmet Genç, Hakan Tüner
25 Ocak-1 Şubat

Şamanizm - Door to Your Inner Self
Shaman Durek
07 - 12 Aralık 2015
04 - 09 Ocak 2016

Ayurveda -  Sağlığın, mutluluğun ve uzun ömürlülüğün tarihi sırları
Ulli Allmendinger
30 Kasım – 6 Aralık 2015
18-25 Ocak 2016

Transformal Nefes - İlk ve son nefesimiz arası
Semra Bakioğlu & Umay Karacebe
21 - 26 Aralık 2015
Tantra - Aşk & Kalbe yolculuk
Arham Mincizoğlu
23 - 28 Kasım 2015, 14 - 19 Aralık 2015

Çakra Terapi - Enerji bedeni aracılığı ile içsel tapınağınıza gizemli bir yolculuk
Devrim Akkaya
11 - 18 Ocak 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder