20 Kasım 2015 Cuma

İksir Resort Town’da, hafta boyunca Öğretmenlere %25 indirim

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




İksir Resort Town’da,
hafta boyunca Öğretmenlere %25 indirim

Doğanın tüm renklerini ve güzelliklerini 4 mevsim gözler önüne seren İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak, hafta boyunca konaklama, restaurant, atlı spor, sağlıklı yaşam merkezi gibi tesis genelindeki tüm alanlarda %25 indirim uyguluyor. Öğretmenler, 23 Kasım ile 29 Kasım 2015 tarihleri arasında; dinlenmenin, eğlencenin, birbirinden lezzetli yemekleri tatmanın ve çeşitli sportif aktivitelere katılmanın keyfini yaşayacaktır.

‘Yaşam İksiri’ deneyimleyerek, keşfet




Emekli matematik öğretmeni olan İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası Yönetim Kurulu Başkanı İksir Aydın, böylesine anlamlı bir günde, öğretmenlere özel bir program hazırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town’da cennetten bir köşe olarak ‘Yaşam İksiri’ sunduklarını anlatan İksir Aydın şunları söyledi:
“Doğa ve insana saygı felsefesinden yola çıkarak, ‘Yaşam İksiri’ formülünü hazırladık. Doğa, tarih, kültür, spor, hobi, yerel yaşam, doğal beslenme ve 365 günün gizemini yorumlayarak çok alternatifli bir tatil anlayışımız bulunuyor. ‘Yaşam İksiri’ mizi, bu anlamlı günde öğretmenlerimiz ile paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

50’nin üzerinde aktivite mevcut

İksir Resort Town’da; Atlısporlar merkezinde biniş eğitimleri, doğada serbest at binişleri, gizemli orman yollarında at safari, trekking, Atv, Jeep safari, Kışın hediklerle doğa yürüyüşleri, Snow tube ile kar eğlenceleri, Kızaklar ile kış keyfi, kayak turları, olta balıkçılığı, bisiklet, faytonla şehir turu, ahşap atölyesinde kızak yapımı,  ahşap oymacılığı ve hediyelik eşya yapımı gibi 50’nin üzerinde aktivite yer alıyor.
Kastamonu Havalimanına indikten 30 dakika sonra, doğanın kalbinde doğayla kucaklaşmak için İksir Resort Town’a davetlisiniz.


Rezervasyon: 0366 616 10 16
GSM: 0532 302 91 84
info@iksirresorttown.com
www.iksirresorttown.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder