3 Kasım 2015 Salı

Emirates’ten Dubai’ye Kampanya....

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, alışveriş ve eğlencenin merkezi Dubai’ye 10 Aralık 2015 tarihine kadar 419 Dolar’dan başlayan fiyatlarla seyahat fırsatı sağlıyor
Emirates, yeni kampanyası ile EK124 sefer sayılı Dubai uçuşunda 15 Kasım 2015 tarihine kadar satın alınıp seyahat edilen biletler için avantajlı ücretler sunuyor.   Ayrıca, 16 Kasım 2015 tarihine kadar satın alınan biletlerle de 16 Kasım - 10 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul çıkışlı tüm Dubai uçuşlarında yolcular bu avantajlı fiyattan faydalanabiliyor. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak  isteyenler, biletlerini wwwemiratescom.tr sitesi üzerinden veya tüm Emirates ofis ve seyahat acentelerinden alabilecek.

Rüya şehir Dubai
Dubai’nin büyüleyici atmosferini keşfetmek isteyen yolcular 419 Dolar’dan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. Ayrıca yolcular, dünyanın en yüksek binası ve dünyada selfie çekimlerinde ilk üçte yer alan Burj Khalifa’da muhteşem Dubai manzarasının tadını çıkarıp, hemen yanı başında bulunan 1500 mağaza ve 150 restoranla kendi kategorisinin en büyüğü konumunda olan Dubai Mall’da alışveriş yapabilir ya da deniz uçağı gezisiyle Dubai’nin muhteşem şehir ve sahil şeridi manzarasını yükseklerden seyredebilirler. 40 dakika süren bu deneyim Dubai Koyu, Burj Khalifa, Burj Al Arab, Palm Jumeriah’a ve Sheikh Zayed yolu üzerindeki Dubai’nin ünlü gökdelenlerini görme fırsatı sunuyor.
Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için:
Emirates Türkiye Ofisi: 0212 315 45 45 / www.emirates.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder