6 Kasım 2015 Cuma

Reis Gıda ve Darülaceze Başkanlığı vatandaşlara Aşure ikram etti ..



HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




Darülaceze Başkanlığı ve Reis Gıda,
vatandaşlara Aşure ikram etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanlığı organizasyonu ve Reis Gıda katkıları ile 6 Kasım 2015 Cuma günü, Okmeydanı Perpa Ticaret Merkezi’nin 8.Kat Girişi Havuzbaşı alanında; Perpa çalışanlarına ve bölgeden geçmekte olan vatandaşlara Aşure ikramı gerçekleşti.
Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü ve vatandaşların bir arada olduğu Aşure ikramı organizasyonunda;  “Muharrem ayında, komşularımız Aşure bekliyor. Bu geleneksel lezzet, keyifle paylaşılır, afiyetle yenir. Muharrem ayı mübarek olsun” denildi.  
Perpa Ticaret Merkezi’nde çalışanlar ve çevreden geçen vatandaşlar; Aşure ikramına yoğun ilgi gösterdi. Gün içinde süren organizasyonda, binlerce kişi Darülaceze’nin standına uğrayarak Aşuresini aldı.

Hamza Cebeci;
“Gençler yaşlılara, yaşlılar gençlere sahip çıkarsa; toplumda huzur ve bereket olur”




Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, “Ne zaman ki gençler yaşlılara, yaşlılar gençlere sahip çıkarsa; zenginler fakirlerin elinden tutarken, fakirler zenginlere saygı duyarsa; işte o toplumda huzur ve bereket olur. Bu organizasyonda emeği geçen, Perpa yönetim kuruluna, Reis Gıda ailesine ve Darülaceze çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, “Muharrem ayı, paylaşım ayıdır. Bu ayda, yurdumuzun dört bir yanından gelen lezzet taneleri ile pişirilen Aşureler, komşulara dağıtılır. Hoşgörü tenceresinde pişen Aşurelerin komşularımıza ikramı, dayanışmanın en güzel örneklerinden birisidir” dedi.


Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü, “Bir ülkenin ileri seviyede olması, düşkünlerine sahip çıkmasıyla ölçülür. Eğer yaşlılara sahip çıkılmaz ise, orada insanlık yoktur. Komşuluk yaptığımız Sultan Abdülhamit Han tarafından kurulan Darülaceze Başkanlığı, 120 yıldır ihtiyaç sahiplerine şefkat elini uzatıyor. Darülaceze organizasyonu ve Reis Gıda firmasının katkılarına teşekkür ederiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder