7 Mayıs 2015 Perşembe

19 Mayıs Cappadox Festivali’ne Coral özel turu...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR





19 Mayıs Cappadox Festivali’ne Coral özel turu kaçmaz
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda unutulmaz bir tatil geçirmek isteyenler için Coral Travel Türkiye Cappadox Festivali’ne özel Kapadokya turu hazırladı.
Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel, 19 Mayıs’ta baharın coşkusunu tatil ile taçlandırmak isteyenler için  Kapadokya’da gerçekleşecek Cappadox festivaline özel tur hazırladı.

Doğanın cömertliği ile usta bir heykeltıraşın elinden çıkmışçasına büyüleyici olan Kapadokya’da Coral Travel ile Uçhisar kalesini görebilir, onyx taşının işlenişini izleyebilir göreme vadisi içinde bulunan Kızlar manastırı, St. Barbara şapeli, Yılanlı kilise, Elmalı kilise, Aziz Basil şapeli, Üç Güzeller peri bacalarını ziyaret edebilir, şarap mahseninde lezzetli şarapların tadına varabilirsiniz.
Cappadox Festivali’nde Kapadokya’da buluşalım
Coral Travel Türkiye’nin 16 Mayıs çıkışlı 3 gece 4 gün süren turu ile 16-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Cappadox festivaline de katılım gösterebilirsiniz.
Bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan Cappadox festivalinde müzik, sanat, gastronomi ve açık hava etkinlikleri Kapadokya’nın büyüleyici güzelliğine eşlik ediyor olacak. Festival kapsamında kayalara oyulmuş gizemli Bezirhane, peri bacalarıyla çevrelenmiş Cevizlik, sırtını Uçhisar kalesine veren Zemi, Meskendir ve Aşk vadileri konserlere ev sahipliği yaparken Gastronomi etkinliklerinde tabakların külle temizlendiği sofralardan profesyonel pişirme tekniklerine kadar pek çok deneyim Cappadox misafirlerini bekliyor olacak.
Trekking severler de Cappadox’a
Doğayı yürüyüşle keşfetmeyi sevenler için de festival kapsamında çeşitli parkurlarda trekking yürüyüşleri düzenleniyor olacak.
Zemi, Meskendir ve Aşk Vadisi trekking rotalarında akustik doğa konserleri ve pikniklerin yanı sıra gün doğumu ve gün batımına özel meditasyon seansları da misafirleri bekliyor.
Coral Travel &ODEON Tours’dan 100 TL'lik alışverişe 200 bonus mil kazanma fırsatı
TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programıMiles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri tüm yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile yurt dışı, kültür ve gemi turlarında, her 1 TL harcama karşılığı en az 1 mil kazanırken, Coraltatil.com web sayfasında afişe edilen “Coral Travel Exclusive Otelleri ve turlarında her 1 TL harcama karşılığı 2 mil kazanma şansı yakalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder