7 Mayıs 2015 Perşembe

JOLLY TUR’DAN ANNESİNİ ŞEHRİN BASKISINDAN KURTARMAK İSTEYENLER İÇİN 2 ÖNERİ

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



JOLLY TUR’DAN ANNESİNİ ŞEHRİN BASKISINDAN
KURTARMAK İSTEYENLER İÇİN 2 ÖNERİ

Yaşamlarımızın merkezindeki annelerimizin gününe sadece birkaç gün kaldı. Kuşkusuz, sevginizi, bağlılığınızı, bir buket çiçek ile de ifade edebilirsiniz ya da birkaç sözle… Ama, ona, yaşamın müjdecisi baharın bu son ayında küçük bir tatil de hediye edebilirsiniz. Jolly Tur, yaşamın bereketi annelere hediye etmek için 10 Mayıs’a özel 2 tatil önerisi sunuyor.
Önerilerden ilki, 1 gece konaklamalı 2 günlük “Bursa İznik Trilye Turu.” 9-10 Mayıs tarihlerine özel olarak fiyatların 177 TL’den başladığı turun en önemli özelliklerinden biri, annelerin termal otelde konaklayacak olması. Anneniz dilerse bütün gün termal otelin tadını çıkarabilir ama dilerse gündüzleri Bursa ve İznik’in yeşil coğrafyasındaki tarihe, akşamları da termale ayırabilir. Ayasofya Müzesi, Çini Atölyeleri, Gazi Süleyman Paşa Medresesi, Lefke Kapısı, Yeşil Cami, Roma Tiyatrosu, Cumalıkızık Köyü, Trilye, Taş Mektep, Fatih Camii, Mudanya, Mudanya Evi, Tophane Tepesi ve Ulu Cami turun en önemli güzergâhlarını oluşturuyor. Gezinin Bursa-İznik coğrafyasındaki son durakları Bursa’nın meşhur kestane şekerinin tadına varılacağı Kapalı Çarşı ve Koza Han.
Jolly Tur’un 2. önerisi yine 1 gece konaklamalı 2 günlük “Batı Karadeniz Turu”. Turun fiyatları,  9-10 Mayıs tarihlerine özel olarak fiyatları 199 TL’den başlıyor. Tur, Safranbolu ile başlıyor. Sempatik ve bir o kadar güzel bu coğrafyada yakın tarihin en güzel örnekleri ile bir gezi güzergâhı oluşturulmuş. Hükümet Konağı, Kaymakamlar Evi, Cinci Hanı, Demirciler Çarşısı, Arasta, meşhur Yörük Köyü, Bartın, Amasra, Boztepe, Çekiciler Arastası ve Devrek; bunlardan bazıları. Bu arada belirtmek gerekiyor; yörenin Safranbolu Bükme, safranlı pilav başta olmak üzere yörenin tüm özel lezzetlerini deneyimlemek de mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder