7 Mayıs 2015 Perşembe

NUDE ‘DAN AĞIRLAMA ve İKRAM SEKTÖRÜNE ÖZEL DAVET…

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




NUDE ‘DAN AĞIRLAMA ve İKRAM SEKTÖRÜNE ÖZEL DAVET…

Şişecam Topluluğu’nun yeni global tasarım markası Nude, ağırlama ve ikram sektörüne yönelik tasarladığı koleksiyonlarını 6 Mayıs Çarşamba günü The Sofa Hotel HallArts’da düzenlediği özel bir davetle tanıttı.

Hoşgeldiniz kokteyli ile başlayan davette Nude Marka Danışmanı Yair Haidu tarafından yapılan marka sunumu sonrasında Nude’un Türk şaraplarına özel olarak geliştirdiği kadehleri ve farklı rakı türleri için tasarladığı bardakları ile tadımlar yapıldı. Davette ayrıca Alcoholoco ile Nude Kokteylleri Etkinliği de düzenlendi

Nude hakkında:

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Şişecam Topluluğu’nun ilk global tasarım markası Nude; Ron Arad, Rony Plesl, Alejandro Ruiz, Pentagon Design, Alev Ebüzziya, Ali Bakova, Koray Özgen ve Erdem Akan’ın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcılarının birbirinden özel tasarım parçaları ile dikkat çekiyor.  Yeni markada yer alan tasarımlar, dünyanın en saydam camından üretildiği ve camın en yalın halini yansıttığı için markaya ‘Nude’ adı verildi.  Paris’te düzenlenen Maison&Objet Fuarı’nda  dünya prömiyeri yapılan Nude, ardından Milano ve Frankfurt’taki fuarlarda tanıtıldı. Üst segmentte global bir marka olması hedefiyle yola çıkılan Nude markasıyla ilk etapta 250 farklı ürün müşterilere sunuldu. Ürünlerin yarısı el imalatı, yarısı otomatik olarak üretilmektedir. Nude modellerinin yaklaşık yüzde 70’i mutfak eşyasından oluşuyor. Bu gruba bardaklar ve kadehler de dahil. Yaklaşık yüzde 30’u ise dekoratif objeler. Nude markalı koleksiyonların yaklaşık yüzde 85’i yurtdışı pazarlarda satışa sunuluyor. Başlangıçta üst segment grubundaki katlı mağazalar ile mobilya ve dekorasyon mağazalarını hedefleyen marka, Türkiye’de ise sadece Paşabahçe Mağazaları’nda yer alıyor.
Loft, Timeless ve Signature olmak üzere üç farklı koleksiyon yelpazesine sahip olan Nude’un imza koleksiyonu dünyaca ünlü İngiliz tasarımcı Ron Arad tarafından tasarlandı. Ayrıca Swarovski Taşlı Koleksiyon da markanın  öne çıkan diğer tasarımları arasında yer alıyor.

www.nudeglass.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder