18 Mart 2016 Cuma

SİNAN VARDAR, TÜRKİYE FUTBOL ADAMLARI DERNEĞİ’NİN SPOR KULÜP YÖNETİCİLİĞİ ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ OLDU...

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR




SİNAN VARDAR, TÜRKİYE FUTBOL ADAMLARI DERNEĞİ’NİN SPOR KULÜP YÖNETİCİLİĞİ ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ OLDU
- Spor adamı ve Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar, yeni bir ödülün daha sahibi oldu. Vardar, Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin 28’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri içinde yer alan ve her yıl düzenlenen geleneksel “İNSANLAR YAŞARKEN DE ANILMALIDIR” Ödülleri’nde “SPOR KULÜP YÖNETİCİLİĞİ” kategorisindeki ödüle layık görüldü
Spor adamı ve Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar, Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin (TÜRFAD) 28’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri içinde yer alan ve her yıl düzenlenen geleneksel “İNSANLAR YAŞARKEN DE ANILMALIDIR – 2016”da ödül sahibi oldu. Sinan Vardar, “Spor Kulüp Yöneticiliği” kategorisinde layık görüldüğü ödülü, 16 Mart Çarşamba günü CVK Park Bosphorus Hotel’de, düzenlenen Ödül Töreni ile aldı.
Spor Kulüp Yöneticiliği Ödülü’ne layık görülen Sinan Vardar, 1949 yılında İstanbul’da doğdu. 18 yıl profesyonel futbol oynayan Vardar, beş kulüpte başkanlık yaptı. İki dönem Beşiktaş’ta yöneticilik görevi yapan Vardar, yüzlerce genç ve başarılı futbolcuyu Türk futboluna kazandırdı. Hâlen futbola ilişkin tecrübe ve birikimlerini paylaştığı yazılı ve görsel medyada spor adamı olarak faaliyet gösteren Sinan Vardar, TÜRFAD Başkan Vekilliği’nin de içinde yer aldığı pek çok sivil toplum kuruluşunda görev yapıyor.
“İNSANLAR YAŞARKEN DE ANILMALIDIR - 2016” kapsamında toplam 35 ödül sahiplerini buldu. Ödüller geçmişten bugüne futbolun ve sporun gelişmesi için üstün hizmet ve özveride bulunan bürokrat, yönetici, teknik direktör, hakem, futbolcu ve spor yazarlarına veriliyor. Ödüller Özel Onur Ödülü, Özel Onursal Medya Ödülü, Bürokrat/Spor Yöneticisi, Spor Kulüp Yöneticiliği, Futbol Hakemi/Gözlemciliği, Teknik Direktör/Eğitimci, Futbolcular, Spor Yazarı/Yorumcu ve Özel Hizmet Ödülü olmak üzere toplam dokuz kategoriden oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder