20 Aralık 2023 Çarşamba

Bodrum Belediyesi Başkan Aday Adayı Volkan İlgüz: Bir Vizyon, Bir Gelecek


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR


Bodrum Belediyesi Başkan Aday Adayı Volkan İlgüz: Bir Vizyon, Bir Gelecek

Yerel seçim tarihleri yaklaşırken, Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylarından Volkan İlgüz, adıyla ve vizyonuyla Bodrum'u şekillendirmeye talip bir isim.

Uzun yılların deneyimi ve ailesinin köklü geçmişiyle tanınan Volkan İlgüz, sadece bir belediye başkanı aday adayı değil, aynı zamanda Bodrum için bir tutku ve misyonun temsilcisi.

Bodrum’a dört nesildir yerleşmiş olan İlgüz Ailesi’nin ferdi Volkan İlgüz. İlk turizmcilerden biri olarak bölgenin turizm potansiyeline katkı sağlamış bir isim aynı zamanda.

Volkan İlgüz iş insanı olmanın yanısıra arama kurtarma uzmanı, eğitmen, hayırsever ve çevreci olma özellikleriyle de tanıyor. Türkiye'nin dört bir yanında arama kurtarma operasyonlarına katılan İlgüz, binlerce öğrenciye afet bilinci eğitimi vermiş ve çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atmış.

Trafik sorununa çözüm, deniz suyuna arıtma tesisi…

İlgüz’ün Bodruma’a dair çözüm önerileri arasında, insanların barınma ihtiyacı, yoğunlaşan trafik ve en önemlsii bitmeyen su sıkıntısı yer alıyor. Deniz suyu arıtma tesisi kurmayı planlayan İlgüz,  yaşlılar için  bakım evi, kamu kullanımına daha çok hizmet edecek belediye kafelerini daha ekonomik hale getirmek gibi konularda da çalışmalar yapmayı vaat ediyor. İlgüz, gastronomi turizmiyle de Bodrum'u yeme içme sektöründe etkin bir hale getirmek istiyor.

İlgüz, Bodrum'un kültürel ve sosyal dokusunu güçlendirmek için de, yerli ve yabancı herkesin katılımını sağlayacak etkinlikler ve projeler de tasarlamış.

İlgüz, felsefeyle de yakından ilgilenen bir isim, uluslararası platformlarda ses getireceğine inandığı bir felsefe kitabı üzerinde çalışmaya da devam ediyor. İlgüz’ün üzerinde çalıştığı bir başka kitap ise engelli bireyler üzerine.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder