15 Aralık 2023 Cuma

CVK Park Bosphorus Hotel “10. Yıl ve Yeni Yıla Hoş Geldin” etkinliği ile görkemli bir geceyle kutladı.


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



CVK PARK BOSPHORUS HOTEL 10. YILINI KUTLADI

İstanbul’un kalbinde, CVK Hotels & Resorts çatısı altında yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, 10. Yılını, sektör temsilcileri, iş ve sanat dünyasının önemli isimleriyle kutladı. 800 kişinin katıldığı görkemli gecede, CVK Park Bosphorus’un 10. yılını kutlamak üzere hazırlanan özel bir videonun yanı sıra dans gösterileri ve canlı müzik misafirlere unutulmaz anlar yaşattı. 

Geçmişinden aldığı kültürel mirası koruyarak, konforu lüksle bütünleştirdiği atmosferi ile misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Cumhuriyetimizin 100. yılında, açılışının 10. Yılını, “10. Yıl ve Yeni Yıla Hoş Geldin” etkinliği ile görkemli bir geceyle kutladı. 


İstanbul’un en büyük panoramik boğaz manzarasına sahip olan Bosphorus Terrace’da düzenlenen gecede, konuşma yapan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul Genel Müdürü Murat Arslan; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk yıllarından itibaren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Adnan Menderes, Yahya Kemal Beyatlı gibi birçok değerli devlet adamını ve sanatçıyı otelimizde ağırladık. Tarihi Park Hotel’in görkemli mirasını başarıyla yaşatmaktan ve 10 yıldır şehrin en gözde adresi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu değerli tarihi mirası CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul adı ile tüm İstanbul’luların ve Türk turizminin hizmetine kazandıran Sayın Çevik ailesine  huzurlarınızda şükranlarımı sunarım. Davetimize katılımınız içinsiz değerli misafirlerimize de çok teşekkür ediyorum” diye belirti. 

2013 yılından bugüne geçmişten gelen tarihsel değerlerle insana, kültürel mirasa ve doğaya saygılı bir anlayışla yola devam ettiklerinin altını çizerken, kalıcı ve uzun vadeli başarılar elde etmek için yüksek misafir ve çalışan memnuniyetini ilke edinerek tercih edilen ilk marka olma misyon ve vizyonunu belirlediklerini vurgulayan Arslan, “Açılışından bu yana dünyadaki trendleri ve turizm sektörünü takip etmek üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde 6 temsilcilik kurduk. Otelimizi dolayısıyla İstanbul’umuzu ve ülkemizi daha fazla tanıtmak için yoğun çaba sarf ettik. Rusya’da, Suudi Arabistan’da, Almanya’da, İngiltere’de, Amerika’da ve Brezilya’da hem bulundukları ülkelerde, hem de yakın çevrelerinde otelimizin tanıtım ve reklam çalışmalarını birlikte yürütüyoruz. Günceli takip etmenin yanında bulunduğumuz yerin tarihi, kültürü ve gastronomik zenginliklerini, Türk misafirperverliğini misafirlerimize en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz” diye belirtti.



Küresel hedeflerimiz doğrultusunda Türkiye’de ve dünyada turizm sektöründe kalitesi ve hizmet anlayışıyla fark yaratan, en çok tercih edilen otellerin ilk sıralamalarında yer almak istediklerini belirten Arslan, “Gelecek 10 yıl içerisindeki hedefimiz; yurt içi ve yurt dışında toplam 14 otele ulaşmak. Bu süreçte franchise veren bir marka olmak içinde gerekli tüm alt yapımızı oluşturuyoruz. CVK Hotels & Resorts ailesine dahil etmeyi planladığımız bir resort otel yatırım projemizin yanı sıra yurt içinde 4,  Batı ve Doğu Avrupa’da 6 yeni otel projesi ile sektörde fark yaratmak istiyoruz. Yakın zamanda Karaköy’de Galata Portun hemen yanında bulunan otel projemizi de hayata geçirerek hedeflerimizin ilk somut adımını atmış olacağız” dedi. 



CVK Park Bosphorus’un 10. yıl daveti otelin Executive Sous Şefi Mesut Çıvgın ve ekibinin hazırladığı enfes açık büfe ikramları ve 10. Yıl pastası kutlaması ile devam etti. 

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası tarafından CVK Park Bosphorus Hotel’in 10. yılına istinaden bestelenen “Bir İstanbul Klasiği” eserinin de misafirlerin beğenisine sunulduğu gece, vals ve latin dans gösterilerinin yanı sıra DJ performansı ve “Lounge Entertainment” orkestrasının canlı müzikleriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder