18 Aralık 2023 Pazartesi

Wyndham Hotels & Resorts otelleri ve markaları TTI İzmir Fuarı'nda boy gösterdi


HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



Murat Özel: Konaklama sektörü franchise modelini çok sevdi

Wyndham Hotels & Resorts otelleri ve markaları TTI İzmir Fuarı'nda boy gösterdi

Turizm sektörü 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenen TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde bir araya geldi. Dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts’un markaları altında Türkiye’de faaliyet gösteren 37 otel fuarda kurulan Wyndham standında temsil edilirken, bunlara ek olarak şirketin yaklaşık 40 oteli de fuara ayrıca katılım gösterdi.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, fuarda yaptığı açıklamada "Wyndham dünya genelinde yaklaşık 9 bin 100 oteliyle hizmet veriyor. Hem globalde, hem Türkiye’de franchise modeline öncülük ediyoruz. Türkiye’de şu anda 100’ün üzerinde otelimiz bulunuyor ve bu oteller dünyaca tanınan 24 markamızın 10’u altında faaliyet gösteriyor. Türkiye’de konaklama sektörü franchise modelini çok sevdi. Turizm sektörüne yeni adım atan yatırımcılar kadar sektördeki varlığını büyütmek isteyenler de bu model sayesinde dünya çapında tanınan markaların gücünü yanında hissediyor” dedi.

2023 yılında Türkiye’de 9 otelin açılışını gerçekleştirdikleri bilgisini paylaşan Özel, “İstanbul’daki bölge merkezimizde görev alan ve giderek büyüyen ekibimizle birlikte otel ortaklarımıza operasyonel destek sağlamayı sürdürüyoruz. Türkiye’deki proje stokumuzda halihazırda 20’den fazla yeni otel projesi yer alıyor ve buradaki varlığımızı daha da ileri noktalara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Özel, TTI İzmir'in kendileri ve franchise sahipleri açısından son derece başarılı geçtiğini belirterek, “400'ün üzerinde yatırımcı, acente, satın alma yetkilileri ve değerli turizm profesyonelleriyle görüşmeler gerçekleştirdik. Hem mevcut ortaklarımıza yeni fırsatların kapılarını araladık, hem de markalarımızı potansiyel ortaklarımıza tanıtma fırsatı bulduk" dedi.

Wyndham olarak Edirne'den Van'a kadar Türkiye'nin 45 şehrinde var olmaktan gurur duyduklarının altını çizen Özel, şunları söyledi:

"Türkiye’de ve EMEA bölgesi genelinde yakaladığımız güçlü ivmeyi otel ortaklarımızla ve ekiplerimizle olan verimli iş birliğine borçluyuz. Buradaki portföyümüze ve fuardaki standımıza baktığımızda Türkiye'nin bir yansımasını görüyoruz aslında. Gerek tatil amaçlı, gerek iş amaçlı olsun konaklama hizmetlerine yönelik talep ülkemizin dört bir yanında hızla artıyor. Bu potansiyeli yatırımcıların da son derece iyi tahlil ettiğini görmek bizi memnun ediyor."

Wyndham, 2023 yılında Türkiye'deki açık ve faal otel sayısını 100'ün üzerine çıkararak tesis sayısı bazında ülkedeki en büyük uluslararası otel şirketi olma konumunu güçlendirdi. Wyndham Hotels & Resorts şu anda Türkiye'de Wyndham, Wyndham Grand, Wyndham Garden, Ramada by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham, Days Hotel by Wyndham, La Quinta by Wyndham, TRYP by Wyndham, Hawthorn Suites by Wyndham ve Trademark Collection by Wyndham markalarıyla faaliyet gösteriyor.

Wyndham Hotels & Resorts Hakkında

Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH), altı kıtada ve 95’in üzerinde ülkede bulunan yaklaşık 9 bin 100 oteliyle, tesis sayısı bazında dünyanın franchise veren en büyük otel şirketidir. Wyndham, her ziyaretçiye hitap eden ve yaklaşık 858 bin odanın bulunduğu ağıyla, konaklama sektörünün hem ekonomi, hem de orta segmentinde lider bir konuma sahiptir. Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, Trademark Collection®, ve Wyndham®, şirketin portföyünde yer alan 24 otel markasından bazılarıdır. Şirketin ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards, yaklaşık 105 milyon kayıtlı üyesinin, puanlarını dünya çapında binlerce otel, resort tatil kulübü ve kiralık tatil evinde kullanmasına olanak sağlamaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen https://www.wyndhamhotels.com/en-uk adresini ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder