23 Aralık 2023 Cumartesi

TatilBudur’dan Yeni Yıla Özel Tatil Rotaları

HABER-ARTİN ŞİRİNPINAR



TatilBudur’dan Yeni Yıla Özel Tatil Rotaları

Türkiye’nin değerli bölgelerinde keyifli tatil deneyimlerine aracılık eden TatilBudur; yılbaşı gecesi için her zevk ve bütçeye uygun konaklama seçenekleri bulunan rotaları açıkladı. Yeni yıla eğlenerek ya da dinlenerek girmek isteyenler için Antalya’dan Bolu’ya, Erzurum’dan Bursa’ya kadar Türkiye’nin farklı noktalarında ve yavru vatan Kıbrıs’a kadar birçok program alternatifi sunuyor. Birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı özel konser programlarının da bulunduğu TatilBudur’un yılbaşına özel programlı rotalarında; en iyi fiyat garantisi ve 4 ay erteleme fırsatları tatil tutkunlarını bekliyor.

TatilBudur; dünyanın dört bir yanında rengarenk manzaralara sahne olan, heyecanla beklenen yılbaşı akşamını, sevdikleriyle büyük bir coşkuyla karşılamak isteyenler için birbirinden farklı destinasyonlarda  tatil imkanları sunuyor. Yılın her dönemi ılık havasıyla tatilseverleri kendine çeken Kıbrıs, birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı programlarıyla yılbaşı rotalarının başında geliyor. Bununla beraber 2024 yılına girerken en çok tercih edilen termal oteller ve sakinlikten vazgeçemeyenler için doğa ile iç içe programlar, yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak isteyenlere kaçırılmayacak alternatifler oluşturuyor. 

Yılın Yorgunluğunu Atmak İsteyenlerin Tercihi Termal Oteller 

Hem keyifli bir yılbaşı geçirmek hem de ruhen ve bedenen şifalanıp dinlenmek isteyenler bu yıl da tercihini termak otellerden yana kullanacak. Termal kaynaklar açısından çok özel bir konuma sahip olan Türkiye’de; ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile faklılaşan otellerinin bulunduğu Afyon, Kütahya gibi pekçok destinasyon bu dönem için cazip seçenekler sunuyor. 

Doğa ile Baş Başa Yeni Yıl Tatili 

Yeni umutların ve yeni heyecanların etrafı sardığı yılbaşı gecesinde görkemli görünümü, aile sıcaklığını aşılayan ambiyansı ve lezzetli menüleriyle  en çok tercih edilen lokasyonlardan olan Ağva, Abant, Kartalkaya, Uludağ ve Erzurum doğa ile baş başa eşsiz bir deneyim sunuyor. Konforu ve huzurlu atmosferi ile  güzel bir anı bırakacak yılbaşı kış otelleri ve kayak otelleri birbirinden farklı eğlence programlarıyla da tatilseverleri bekliyor. 

TatilBudur; oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, her şey dahil ve alkolsüz her şey dahil imkanlarıyla yeni yılda da alternatifli konaklama imkanı sunuyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder