10 Temmuz 2015 Cuma

Anı Tur turizm sektöründeki 30 yıllık deneyimi ile en iyi tatil seçeneklerini sunuyor...

HABER MERKEZİ-TALİN ŞİRİNPINAR






Anı Tur turizm sektöründeki 30 yıllık deneyimi ile en iyi tatil seçeneklerini sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Henüz Ramazan Bayramı için tatil planı yapmadıysanız Anı Tur’un tatil rotalarına göz atabilirsiniz.
Anı Tur yurt içi ve yurt dışı birçok lokasyonda otel ve tur seçenekleri sunmaktadır. Her zamana ve bütçeye hitap eden bu seçeneklerden sizin için en uygun olanını tercih edebilirsiniz.


Anı Tur Yurt Dışı Turlar & Kültür Turları Koordinatörü Hakan Öksel, Ramazan Bayramı’na özel düzenledikleri turlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Hakan Öksel mevsime de bağlı olarak tercih edebileceğiniz en ideal yurt içi kültür turlarından birinin Karadeniz turları olduğuna dikkat çekti. Uçaklı Karadeniz turları olabildiği gibi otobüsle ulaşım şeklinde de tur tercihinin yapılabileceğini belirten Öksel, tüm Karadeniz turlarında Ayder Yaylası, Batum, Uzungöl ve Sümela Manastırı gibi bölgenin önemli yerlerinin ziyaret edildiğine dikkat çekti. Bir yandan tulum bir yandan akan dere sesleriyle harika bir doğanın içinde bulunulacağını vurgulayan Öksel, Fırtına Vadisi’nde muhlama, kırmızı benekli alabalık, Akçaabat köftesi gibi yöresel lezzetlerin keyifle yeneceğine dikkat çekti.

Karadeniz turunun yanı sıra Likya turları, Ege Akdeniz turları ve Bodrum turlarıyla da hem kültürel hem de deniz tatili yapmanın keyfini yaşayabileceğinize vurgu yapan Öksel, ilk defa Anı Tur tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen Rodoslu Likya turunun oldukça beğeni gördüğü için düzenlenmeye devam ettiğine dikkat çekti. 3 gün Türkiye ile 3 gün Yunanistan’ın en güzel adalarından biri olan Rodos’ta bulunmayı sağlayan bu turda Schengen vizesine de gerek olmadığının altını çizen Öksel, sadece kapı vizesi almanın yeterli olacağını belirtti.


Hakan Öksel, yurtdışı turlarında ise yerli turistlerin en çok katıldığı Balkan turlarının tercih edilebileceğini söyledi. Hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini oldukça memnun eden Balkanlara ister Schengen vizesi alarak otobüsle, isterseniz vizesiz olarak uçakla ulaşım yapabileceğinizi belirten Öksel, bu turla farklı kültürlere sahip pek çok ülkeyi görebileceğinizi sözlerine ekledi. İtalya turları, İspanya turları, Orta Avrupa turlarının yine tercih edilebilecek diğer yurtdışı turlarından olduğunun altını çizen Öksel, kültürel zenginlikleri keşfederek mutlu bir tatil yaşamanızı sağlayan bu turları özelliklerine göre seçme şansınız olduğunu belirtti. Baştanbaşa İtalya turlarıyla Roma, Venedik, Floransa gibi şehirleri görebilirken, isterseniz kısa turlarla bu şehirleri ayrı ayrı da gezebileceğinizi açıklayan Öksel, İspanya’da Madrid ve Barcelona; Orta Avrupa’da ise Budapeşte, Prag ve Viyana’nın görülmeye değer şehirler arasında olduğunu vurguladı.


Benelux Paris turlarına çıkmadan da Avrupa’yı keşfetmiş sayılamayacağınızı dile getiren Anı Tur Yurt Dışı Turlar & Kültür Turları Koordinatörü Hakan Öksel, Ramazan Bayramı’nda Anı Tur seçenekleriyle tatil rotanızı belirleyerek, mutlu bir tatilin kapılarını aralayabileceğinizi sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder