8 Temmuz 2015 Çarşamba

Uyumsoft Akademi Yaz Staj Okulu eğitimleri başladı...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



Uyumsoft Akademi Yaz Staj Okulu eğitimleri başladı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Uyumsoft AŞ işbirliğiyle; Haziran - Temmuz 2015 tarihleri arasında, Uyumsoft Akademi’nin bu yıl 7.’ni gerçekleştirdiği ‘Uyumsoft Akademi Yaz Stajı Okulu’ projesine; ülke genelindeki çeşitli üniversitesinden, bilgisayar, bilişim, matematik ve endüstri mühendisliği bölümlerinde okuyan 27 üniversite öğrencisi katılmaktadır.

Çeşitli üniversitelerde eğitimlerine devam eden mühendislik bölümü öğrencilerinin katıldığı Uyumsoft Akademi Yaz Staj Okulu programı kapsamında; Oracle veri tabanı eğitimi, Visual studio eğitimi, web servis proje yazımı, teknik geziler gibi zengin bir içerik yer almaktadır. Yaz staj okulu programı, YTÜ Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Binası Bilgisayar Mühendisliği bölümündeki sınıfta gerçekleşmektedir.

Uyumsoft, 7 yıldır bilgi birikimi ve tecrübesini, gençlerle paylaşıyor

Uyumsoft’un kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl 7.’ni düzenlediği program hakkında bilgi veren Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Hüseyin Şahin, öğrencilere iş hayatında başarıya ulaşmaları noktasında edindiği tecrübelerini aktarırken, iş hayatında hiçbir zaman yılmadan daima daha çok çalışmaları gerektiği tavsiyesinde bulundu.
Uyumsoft uzmanları tarafından, kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında son 7 yılda, yurtiçi ve yurtdışından çeşitli üniversitelerden öğrencilere verilen eğitimler, gençlerin bilgi birikimi ve tecrübesini artırmasının yanı sıra, iş bulmalarına da imkan sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder