13 Temmuz 2015 Pazartesi

Yabancı çiftler, İstanbul’da “Evet” diyor


HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



Yabancı çiftler,
düğün için rotayı İstanbul’a çevirdi

Ortadoğulu, Rus, Amerikalı, Avrupalı çiftler, düğün için rotayı İstanbul’a çevirdi. Dünyanın önde gelen sayılı metropollerden olan İstanbul, son yıllarda çok sayıda yabancı çiftin birbirine ‘Evet’ dediği kentlerden birisi oldu.
Tarihi ve kültürel değerleriyle ön plana çıkan, içinden deniz geçen tek şehir olan, Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İstanbul, dünyanın ‘düğün destinasyonu’ olma yolunda hızla ilerliyor. Her yıl İstanbul’da ‘Evet’ diyen yabancı çiftlerin sayısı artarken, bu sayının bine yaklaştığı ifade ediliyor.



6 ayda, 3 kat artış yakaladı

Düğün ve banket organizasyonlarında yılın ilk 6 ayını çok başarılı geçirdiklerini kaydeden BW Citadel Hotel’in Event Müdürü Tuğçe Gümüş, şunları söyledi:
“Yerli ve yabancı misafirlerimizden aldığımız yoğun düğün talebiyle, otelimizde son 5 yılın organizasyon rekorunu kırdık. Önceki yıllara göre gerçekleştirdiğiniz düğün ve banket organizasyonları, bu yılın ilk yarısında yaklaşık 3 kat arttı. Bu yıl yerli çiftlerin yanında, Amerikalı, Avrupalı ve Rus çiftler, düğünleri için otelimizi tercih etti” dedi.

Surların gölgesinde Marmara Denizi manzarasıyla muhteşem bir konuma sahip olan BW Citadel Hotel’in, Tarihi Yarımada Ahırkapı’da yer aldığını anlatan Tuğçe Gümüş, otel ekibinin profesyonel hizmet kalitesi ve otelin konumu nedeniyle, banket ve düğün organizasyonlarında yıl boyunca talep almakta olduklarını açıkladı.
Tuğçe Gümüş, düğün organizasyonlarının yanı sıra, son yıllarda yerli ve yabancı çiftlere konsept ‘Türk Kına Geceleri’ organizasyonları düzenlediklerini ve yoğun ilgi gördüklerini de sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder