12 Temmuz 2015 Pazar

Uyumsoft Tokat Teknopark’ta, eğitim çalışması devam ediyor..

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



Uyumsoft Tokat Teknopark’ta, eğitim çalışması devam ediyor

Yazılım ve danışmanlıkta ülkemizin lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, Temmuz 2015 itibariyle Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Tokat Teknopark AŞ’de ofisini açtı. Uyumsoft’un, Tokat Teknopark’ta kurduğu operasyon merkezinde istihdam ettiği 13 personelinin hizmetiçi eğitimleri devam ediyor. Uyumsoft AŞ Genel Müdürü Hüseyin Şahin ve Uyumsoft AŞ Pazarlama Koordinatörü Volkan Şahin’in katıldığı eğitim seminerinde, iDönüşüm süreçleri gibi konuların eğitimleri uzmanlar tarafından veriliyor.

Tokat ofisiyle, şube sayısı 6’ya çıktı

İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi YTÜ Teknoparkında merkez ofisi bulunan Uyumsoft AŞ’nin, Ankara, İzmir, Bursa ve Bakü ofislerinin ardından, faaliyete geçen Tokat ofisi ile şube sayısı 6’ya çıkmış oldu.
Tokat’taki Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOP) yerleşkesindeki Tokat Teknopark AŞ’deki ofis, eFatura, eDefter, eArşiv gibi iDönüşüm projeleri olmak üzere, ülke genelindeki müşterilere hizmet vermeye devam edecektir.
Sahip olduğu geniş ürün yelpazesi ve iDönüşüm süreçlerindeki aktif rollerini, ülke genelindeki firmalara daha yakından vermeyi sürdüren Uyumsoft AŞ, bilişim ve iDönüşüm süreçlerinin yeniden şekillenmesi ile müşteriye üst düzeyde ürün ve hizmet sağlanmasına devam ediyor.


Uyumsoft – Tokat Teknopark AŞ ofisi
Telefon:   0356 252 14 34
Faks:       0356 252 14 35

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder