16 Temmuz 2015 Perşembe

Aurum Hotels İDEAL BİR ÇOCUK OTELİ ;Çocuklu aileler ile en iyi adres

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR


 

İDEAL BİR ÇOCUK OTELİ ;Çocuklu aileler ile en iyi adres: Aurum Hotels

 

Türk turizminde Didim bölgesinde ayrıcalıklı bir yeri olan Aurum SPA & Beach Resort ve Aurum Club Marmara Otel,  üst düzey misafir memnuniyeti , sayısız ağaçların arasında doğayla bütünleşen özel tasarımı ve  inanılmaz plajıyla misafirlerini çok özel bir lokasyonda sadece konuk etmekle kalmıyor; unutulmaz bir deneyim sunuyor.


Aurum Spa ve Beach Resort   özel plajıyla  Akbük’e 4 km., Didim’e  10 km uzaklığındadır. Ege Denizi’nin eşsiz panoramik manzarasına hakim olan tesistir. Ulaşım olanakları oldukça kolay olan oteller şehir merkezlerine ve havalimanına yakınlığı ile de tercih edilebilirliğini artırmaktadır. 

 

Lüksün ve konforun ön planda tutulduğu otellerde Aurum SPA & Beach Resort 304 oda, Aurum Club Marmara’da 253 oda ve ayrıca ailelere, engellilere özel odalar ile hizmet vermektedir. Her şeyden  önemlisi  Mavi bayraklı Altınkum plajının güzelliğiyle birlikte cennetten çalıntı  çamlarla kaplı Aurum otellerinde Ege’nin tertemiz, ılık ,sığ ve berrak denizi ile, siz ve çocuklarınızın ,Keyifle vakit geçireceği , denizin ve farklı özellikteki kumun zevkini çıkararak harika bir tatil fırsatı yaşayabilirsiniz . Altınkum plajının tercih edilmesinin nedenlerinden en önemlisi altın renginde ve hiç içinde çakıl taşı bulamayacağınız ipeksi deniz kumu,denizinin sığ oluşu ve berrak oluşu özellikle çocuklu, bebekli ailelerin ilk tercihi sayılıyor. Denizden esen ılık rüzgar sığ denizin çabuk ısınan yüzey suyunu dalgacıklar halinde sahile taşıyınca ılık denizde bebekler bile çıplak ayakları ile  rahatlıkla yüzebiliyor , doktorların ve uzmanlarında tavsiye ettikleri tuzlu deniz suyundan faydalanabiliyorlar.

 

Aurum SPA & Beach Resort ‘ün 1 ana havuz, 1 aqua havuzu, 1 çocuk havuzu toplamda 3 havuz bulunmaktadır. Club Marmara’da 2 ana havuzu, 1 aqua havuzu, 1 çocuk havuzu ve 1 çocuk aqua havuzu ile toplamda 4 havuzu, ayrıca  denize sıfır olan her iki otelinde kendilerine ait özel plajları bulunmaktadır.

Ayrıca deniz bisikleti ,banana,jetsiki ,amatör su altı dalışları ,su topu, pilaj voleybolu gibi birçok seçeneğin olduğu  her türlü su sporları aktivitelerinden yararlanabiliyorsunuz.

 

Otelde geçireceğiniz tatil süresince eğlencenin vazgeçilmez olduğunu düşünenler için gün boyu süren şovlar ve animasyonlar düzenleniyor. Günlük hayatında spor yapanlar ve tatilinde de vazgeçmek istemeyenler otelin ücretsiz olan spor salonunda aktivitelerini gerçekleştirirken dilerlerse plaj voleybolu, basketbol, motorlu ve motorsuz su sporları gibi hizmetlerden de faydalanabiliyor. Ayrıca özel mimarisiyle tasarlanmış olan  Türk hamamında ve spa da  sayısız imkanlardan yararlanarak kendinizi şımartmanız mümkün.

Çocuklar için özel olarak inşa edilmiş Aurum SPA & Beach Resort ve Club Marmara ‘da aileler çocuklarıyla birlikte rahat, mutlu ve huzurlu zaman geçirebilecekler. Çocuklara özel büfede zengin çocuk menüsü ,mini clup, mini disko,çocuk animasyonları  mama sandalyesi, çocuk havuzu, kaydıraklı çocuk havuzu, çocuklara özel eğlence ve aktiviteler ve Biberon Sterilizasyon, bebek bakım ünitesi imkanlarını da yüksek kalitede sunmaktadır.Sizler içinse tadı damağınızda kalacak lezzetli yemeklerle tatilinizin  keyfini çıkarabilirsiniz

Tatil ile ilgili tüm ücretleri ödeyerek ekstra masraflarla uğraşmak istemeyenler için ultra her şey dahil özelliğine sahip olan Aurum Spa & Beach Resort, herşey dahil özelliğine sahip olan Club Marmara ideal bir tercih olacaktır.

Maksimum misafir memnuniyeti anlayışımız, güler yüzlü ve deneyimli personelimiz sayesinde EN GÜZEL ANLARINIZI EN GÜZEL ANILARINIZA dönüştürüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder