16 Nisan 2015 Perşembe

Asil Mucize’ albümü, sosyal medyada rekor kırdı...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



 Gençlerin yeni fenomeni Dr.Ali Çetin Kızılkaya, ‘Asil Mucize’ ile sosyal medyada, ilk sıralara yerleşti

‘Asil Mucize’ albümü,
sosyal medyada rekor kırdı


Çıkardığı ‘Asil Mucize’ albümü ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Dr.Ali Çetin Kızılkaya, albümün çıkış parçası ‘Mucize’  ve ‘Sen Bilemedin’e yaptığı klipleri ile sosyal medyada ilk sıralara yerleşti.

Söz ve müziğini yaptığı çok sayıda eseri ünlüler tarafından icra edilen, yaptığı single albüm ile müzik marketlerde yerini alan Dr.Ali Çetin Kızılkaya, “Mucize”, “Sen Bilemedin” ve “Anam Ağladı” şarkılarının yer aldığı albümüyle, sanal dünyada milyonların kalbini fethetti.

Müzik ile mandolin çalarak tanışan, bir dönem konservatuarda gitar ve temel müzik eğitimi alan Estetisyen ve Müzisyen Dr.Ali Çetin Kızılkaya, “Notalara, yan yana gelerek oluşturdukları seslere, bu seslerin tüm duygu, düşünce ve varlığa tercüman olabilmesine hep hayran kaldım. Her ses, bir mucizenin parçası gibiydi adeta” diyor.

"Sen Bilemedin" rekora koşuyor...

Müziğe “Mucize” bir dokunuş yapan Dr.Ali Çetin Kızılkaya’nın, müzikseverlerin beğenisine sunduğu şarkıları rekora koşuyor. Sosyal medyada fenomen olarak gönüllere taht kuran Ali Çetin Kızılkaya’nın "Mucize" eserinin remix - klip versiyonu youtube da yüzbinleri aşarak izlenme rekoru kırdı. Kral TV'nin  http://www.kralmuzik.com.tr resmi sitesinde de yer alan “Mucize” adlı eserinin ardından, sanatçının son klibi "Sen Bilemedin" şarkısına da müzikseverler yoğun ilgi gösteriyor.



ESTETİSYEN VE MÜZİSYEN
İzmir’de doğan sanatçı Dr.Ali Çetin Kızılkaya, Kayseri’de Tıp Fakültesi’ni tamamladı ve Medical Estetik alanında uzmanlaşarak Tıp Doktoru oldu.
Farklılık yaratma isteği, Dr.Ali Çetin Kızılkaya’ya meslek olarak estetik cerrahiyi seçtirdiği gibi, ayrıca çocukluğundan itibaren müzikle iç içe olmasını sağladı.
Kayseri’de konservatuarda gitar ve temel müzik eğitimi alan Dr.Ali Çetin Kızılkaya; tüm bunların yanında spikerlik ve seslendirme eğitimini de zenginlikleri arasına kattı. Yaptığı bestelerini ve yazdığı sözleri, yıllar boyu biriktiren Kızılkaya, dört sene önce müzikle profesyonel olarak ilgilenmeye karar verdi.
Önce söz ve bestelerini sanatçı dostlarına vererek müzik dünyasına adım atan Dr.Ali Çetin Kızılkaya; ardından da “Düzgün Çocuklar” isimli bir grup kurdu.
Hep güzelliklerin peşinde koşan Dr.Ali Çetin Kızılkaya’nın, kalbi de hep iyilik ve paylaşma için çarptı. Yıllardır Down Sendromlu Çocuklar ve Sokak Hayvanları için çalışan sanatçı; ilk albümünün gelirini de Down Sendromlu Çocuklar için bağışladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder