13 Nisan 2015 Pazartesi

#ONEISTANBUL INSTAGRAM YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ...

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



#ONEISTANBUL INSTAGRAM YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası ve
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB işbirliği ile düzenlenen
#oneistanbul instagram yarışmasına paylaşım yağıyor…
Proje başlayalı 1 hafta dolmadan 8000 paylaşım yapıldı

İBB-İTO-ICVB işbirliğiyle tarihi, kültürel, doğal güzelliklerle dünyanın gözbebeği olan İstanbul’u dünyada daha fazla görünür kılmak amacıyla instagram’da düzenlenen, İstanbul konulu #oneistanbul yarışması, başlamış olduğu 2 Nisan’dan 8 Nisan’a kadar geçen 6 günde 2550 takipçi sayısına; paylaşılan fotoğrafların sayısı ise 8000’lere ulaştı.

Instagramdaki fotoğraf sayılarına göre dünya genelinde en çok fotoğrafı paylaşılan şehirler arasında 6. sırada yer almakta olan İstanbul’un sıralamadaki yerini yukarılara taşımayı ve İstanbul fotoğraflarının sayısını arttırmayı hedefleyen yarışma yoğun ilgi ile devam ediyor.

Bir yıl sürecek yarışma boyunca, instagram kullanıcılarının #oneistanbul ve #istanbul  hashtag’i ile paylaşacakları İstanbul fotoğrafları arasından seçilecek fotoğraflardan ilk 3’e giren yarışmacılara, notebook, tablet bilgisayar ve cep telefonu hediyesi verilecek. Ünlü fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven fenomen olarak yapmış olduğu paylaşımlar ile yarışmaya destek veriyor.

Yarışma toplam 3’er aylık 4 dönemden oluşuyor ve her dönem için farklı İstanbul temalarıyla devam ediyor. Her dönem sonunda bir araya gelecek jüri üyeleri yaptıkları değerlendirme ile kazanan yarışmacıları belirliyor ve yarışmaya katılan instagram kullanıcılarının paylaşımları www.howtoistanbul.com ve www.istanbuluseyret.com sitelerinde yayınlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder