2 Nisan 2015 Perşembe

Radisson Blu Hotel Kayseri’den Earth Hour 2015’e destek ...


HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR




Radisson Blu Hotel Kayseri’den
Earth Hour 2015’e destek

İklim değişikliklerine dikkat çekmek için dünya çapında geniş katılım olan Eart Hour 2015 etkinliğine Radisson Blu Hotel Kayseri’de katıldı.

28 Mart 2015 günü saat 20:30’da 1 saatliğine tüm halka açık alanlardaki aydınlatmaları, müzik yayınını ve dış ışıklandırmasını kapatan otel iklim değişikliklerine dikkat çekmek için dünya ile aynı anda Earth Hour 2015 etkinliğine destek verdi. Bu süre zarfında tüm otelin iç aydınlatması mumlarla sağlanırken, hem misafirlerin hem de personelin katılımıyla renkli görüntüler oluştu. Otelin Roof Restaurant’ında misafirler mum ışığında yemeklerini yerken canlı piyano dinletisi eşliğinde Kayseri’nin gece manzarasının tadını çıkarttı.

Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Fercan Başkan, şunları söyledi:


“Çevreyi daha az kirletip, doğaya zararlı atıkları minimuma indirirken, tükettiği enerjiyi de en verimli bir şekilde kullanarak doğaya daha az zarar vermeyi ilke edinen Radisson Blu Hotel Kayseri olarak, bundan sonrada çevre kirliliği ve doğal kaynakların korunmasına dikkat çekmek isteyen yerel ve uluslararası resmi etkinliklere destek vermeyi  sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder