27 Nisan 2015 Pazartesi

TripAdvisor’dan, Hodjapasha’ya Bravo Rozeti..


HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR



TripAdvisor’dan,
Hodjapasha’ya Bravo Rozeti


Nisan itibarı ile 513 yorumcudan tam puan alan Hodjapasha Gösteri ve Etkinlik Merkezi, her gezginin ilk uğradığı sitelerden birisi olan TripAdvisor’dan Bravo Rozeti kazandı.


Seyahat tavsiyeleri ve yorumlarında dünyanın en büyük ve etkin sitesi olan TripAdvisor’dan, Hodjapasha Gösteri ve Etkinlik Merkezi’ne daha öncede mükemmellik ödülü verilmişti. Amerika, İrlanda, Hindistan, İngiltere, Hollanda, Rusya gibi dünyanın birçok bölgesinden ülkemize gelen yüzlerce turistten, tam puan alan Hodjapasha,  İstanbul'da Tiyatro ve gösteriler listesinde 2009 yılında listeye girdiğinden beri bir numaradadır.

Tarih ile içiçe olan gösteriler büyülüyor

Tarihi Yarımada’nın merkezi Sirkeci’de, 545 yıl önce Fatih Sultan Mehmet’in hocası ve veziri Hoca Sinan Paşa tarafından yaptırılan Hocapaşa Hamamı, 2008 yılından itibaren Hodjapasha Gösteri ve Etkinlik Merkezi olarak, dans gösterilerine ve özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Yıl boyunca her gün, Türk ve Osmanlı’nın kültür ve sanatının yaşatıldığı bu merkezde; Sema gösterisi, Türk dansları gösterileri ve 18. yüzyılda yaşanmış gerçek bir aşk hikayesi olan Beyaz Gül dans gösterisi düzenleniyor ve izleyicileri büyülüyor.
Tarihi hamamın görkemli mimarisi, özel ışık ve 360 derece projeksiyon sistemi eşliğinde yapılmakta olan etkinliklerin büyüleyici atmosferinde, dans ve sahne gösterilerini mutlaka izleyin. Tarihten ve kültürden ilham alınarak hazırlanan bu eşsiz gösterileri izlemeye hazır mısınız? Öyleyse büyüleyici bir atmosferde, dans ve sahne gösterilerini kaçırmayın.


Hodjapasha
Telefon: 0212 511 46 26
www.hodjapasha.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder